2777
2789
عنوان

اگه خوشگل بودم شاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1648 بازدید | 190 پست
منم همش خودم رو با بقیه مقایسه میکنم، یکی نگاهم میکنه سریع میگم نکنه چیزی روی صورتمه، نکنه چیزی روی ...

دقیقاااا منم همین طور هر وقت دانشگاه می رم یا هر جای دیگه تا یکی نگاه هم می کنه میگم حتما الان با خودش میگه من چقدر زشتم یا همش احساس می کنم آرایشم بد شده همش افکار منفی هیچ وقت فکر نمی کنم یکی نظر مثبت در مورد من داشته باشه

جایی بمون که قلبت لبخند میزنه...🌈

لاغر کن خیلی تاثیر داره ... باورت میشه من خودم ۲۰ کیلو اضافه وزن داشتم بدون رژیم و ورزش کمش کردم؟

منم تا الان حدود ۱۵ کیلو کم کردم

ولی باید بازم ۲۰ کیلو کم کنمم

یه دانشجوی🦷تنها

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وا من ۲۹ سالمه چه حرفا کاملا جوون محسوب میشی بعدم بنده خدا تو سن پایین تر چه گلی به سر خودت زدی؟🤣سن ...

شوخی میکنم 😂 نسبت به بچه ها میگم چرا زودتر نکفتی انقد حس پیری نکنم تو جمع😂

دقیقاااا منم همین طور هر وقت دانشگاه می رم یا هر جای دیگه تا یکی نگاه هم می کنه میگم حتما الان با ...

دقیقا:( مامانم میگه یکبار نمیگی شاید چون مثلا موهات خوشگل شده نگاهت کردن؟ همیشه فکر منفی میکنی من خودمم دلم نمیخواد اینطوری باشم در عذابم

Женское сердце и ад, и рай. И она проведёт тебя сквозь оба.

منم تا الان حدود ۱۵ کیلو کم کردمولی باید بازم ۲۰ کیلو کم کنمم

از پسش برمیای دختر زیبا

بعد رسیدن به وزن دلخواهت اعتماد به نفست بیشتر میشه، ولی از الان روش کار کن

Женское сердце и ад, и рай. И она проведёт тебя сквозь оба.

دقیقا:( مامانم میگه یکبار نمیگی شاید چون مثلا موهات خوشگل شده نگاهت کردن؟ همیشه فکر منفی میکنی من ...

وای همین

منم یوقتی اگ اینجوری بگم خواهر کوچیکم میگ انقد خوشگلی ک محو نگاهت شدن😂🥹

از پسش برمیای دختر زیبا بعد رسیدن به وزن دلخواهت اعتماد به نفست بیشتر میشه، ولی از الان روش کار کن

اره باید شروع کنم دوباره

سعی کنم لاغر شم

یکم حالم بهتر شه

یه دانشجوی🦷تنها

دقیقا:( مامانم میگه یکبار نمیگی شاید چون مثلا موهات خوشگل شده نگاهت کردن؟ همیشه فکر منفی میکنی من ...

دقیقا مثل خود منی مامان منم همیشه این حرف ها رو میزنه میگه باور کن چون خوب شدی دارن نگاه می کنند. من باور نمی کنم حتی وقتی یکی میاد بهم میگه خوشگلی بازم باور نمی کنم احساس می کنم داره دروغ میگه منم دست خودم نیست کلا ذهنم این طوری هست که انگار همه از من بدشون میاد

جایی بمون که قلبت لبخند میزنه...🌈

شوخی میکنم 😂 نسبت به بچه ها میگم چرا زودتر نکفتی انقد حس پیری نکنم تو جمع😂

نمیدونستم سن انقدر مهمه🤣والا من از سن کمترم خیری ندیدم الان خیلی راضی ترم

اگه سن کم یه اپشنه پس چرا اتفاق خوب نیوفتاد توش🫡

الان راحت باش منم هستم🥰🤣

🌸💕