2777
2789
عنوان

اگه خوشگل بودم شاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1648 بازدید | 190 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا خوشگلین اعتماد بنفستون کجاست

تو هم مطمئنم خوشگلی ... اگه اونقدر هم نه که فکر میکنی، صد در صد مطمئنم پتانسیلش رو داری و فقط یه راهنمایی و تغییر کوچیک نیاز داری

Женское сердце и ад, и рай. И она проведёт тебя сквозь оба.

تو هم مطمئنم خوشگلی ... اگه اونقدر هم نه که فکر میکنی، صد در صد مطمئنم پتانسیلش رو داری و فقط یه راه ...

بنظرم لاغر شم صورتم بهتر شه شاید

یه دانشجوی🦷تنها

وا نگوو۲۸ سن مورد علاقمه حس میکنم اوج استقلال و زیباییم قراره باشه

واسه تو اره همونجوری میشه

من اوج زیباییم خیلی بده😂

ولی جدی من ۲۰ سالم بود خیلی افتضاح تر بودم بچه ها هر چی سنتون میره بالاتر خوشگلتر میشین

اصلا اعتماد به نفس ندارم هر وقت می رم بیرون احساس می کنم همه از من بدشون میاد و متنفر هستند

منم همش خودم رو با بقیه مقایسه میکنم، یکی نگاهم میکنه سریع میگم نکنه چیزی روی صورتمه، نکنه چیزی روی دندونمه؟ نکنه لباسم بده؟ نکنه موهام خراب شده آرایشم ماسیده و....

بنظرم لاغر شم صورتم بهتر شه شاید

لاغر کن خیلی تاثیر داره ... باورت میشه من خودم ۲۰ کیلو اضافه وزن داشتم بدون رژیم و ورزش کمش کردم؟

نسبت به شماها خیلی زیادم😂😭اصن من بین دهه هشتادیا چیکا دارم اخه نظر میدم واسه خودم😭🚶🏻♀️

وا من ۲۹ سالمه چه حرفا کاملا جوون محسوب میشی

بعدم بنده خدا تو سن پایین تر چه گلی به سر خودت زدی؟🤣سن اصلااااا ملاک نیست آپشن داشتن مهمه

عزیزم واقعا رو عزت نفست کار کن جدی میگم

هیچ پسری و هیچ ادمی دوست نداره با ادمی که خودشو باور نداره ارتباط بگیره

🌸💕

واسه تو اره همونجوری میشهمن اوج زیباییم خیلی بده😂ولی جدی من ۲۰ سالم بود خیلی افتضاح تر بودم بچه ها ...

درسته من خودم اعتماد به نفس ندارم ولی اینو واسه خانم های دیگه نمیپذیرم، خدایی هرکسی دیدم که میگه زشتم خوشگل بوده یا فقط به نهایت پتانسیل خودش نرسیده اونم بخاطر ندونستن استایل درست مو و لباس و آرایش همین!