2777
2789
عنوان

اگه خوشگل بودم شاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1671 بازدید | 190 پست
وای همین منم یوقتی اگ اینجوری بگم خواهر کوچیکم میگ انقد خوشگلی ک محو نگاهت شدن😂🥹

🥰🤭 ندیده تایید میکنم همه محو شما میشن

مطمئنم خانوم مهربون پشت این اکانت که انقدر خوش قلبه و انرژی مثبت میده خودش از زیباتریناست، یا خیلی متواضعه یا مثل ما اعتماد به نفسش زیر خط فقره:))

Женское сердце и ад, и рай. И она проведёт тебя сквозь оба.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشگلی ولی چیز بدی نیست در کل🥲

نه بد نیست

اما زشتتر وقدکوتاهتر و....هزار مشکل دارتر دیدم خوشلخت دوعالم 😂

گروه لاغری داریم اگر خواستی

همه اش شوخی بود

سعی کن نیمه پرلیوان راببینی😍

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

دقیقا مثل خود منی مامان منم همیشه این حرف ها رو میزنه میگه باور کن چون خوب شدی دارن نگاه می کنند. من ...

ملورین خیلی درکت میکنم :)))) منم حس میکنم بهم دروغ میگن یا مسخره میکنن یا از تعارف مهم نیست چقدر آدم ازم تعریف کنه... واقعا در عذابیم اینطور متنفرم از این افکاری که داریم

موفق باشی عزیزم من خودمم دوباره شروع کردم وزن کم کردن🙁 دیوونه شدم

من حتی کمبود وزن هم دارم ولی از چاقی میترسم برای همین هر روز یک ساعت و نیم پیاده روی می رم اصلا روانی شدم همه کار می کنم تا از نظر بقیه خوشگل باشم آخرش هم از خودم راضی نیستم

جایی بمون که قلبت لبخند میزنه...🌈

نمیدونستم سن انقدر مهمه🤣والا من از سن کمترم خیری ندیدم الان خیلی راضی ترم اگه سن کم یه اپشنه پس چرا ...

😂😍

اره راس میگی منم حس میکنم الان خیلی بهتر شدم

مثلا یهو به کیسای گذشتم فکر میکنم میگم خوب شد نشد خیلی خام بودم

دخترا جدی رو اعتماد به نفساتون کار کنید

همه در نهایت عاشق ادمایی میشن که یه اعتماد به نفس یه اطمینان از خودشون تو شخصیتشون هست

اون چیزی که من اینجا دیدم فقط کمبود اعتماد به نفس بود

شبتون خوش دخترای گل☘️

🌸💕

من حتی کمبود وزن هم دارم ولی از چاقی میترسم برای همین هر روز یک ساعت و نیم پیاده روی می رم اصلا روان ...

وای منمممم الان ۵۲ کیلوام حس میکنم باید ۶ کیلو کم کنم جا دارم، بعد اینجا گفتم خانم ها گفتن از هیکلت عکس بفرست فرستادم گفتن برو تیمارستان اگه فکر میکنی باید وزن کم کنی😬😐 مشخصا بزرگترین دشمن خودمون، خودمونیم