2777
2789

براتون دعامیکنم بحق این لحظه ی عزیزهمه حاجت روابشیدبه خیروخوشی انشاءالله

شمام لطفامنودعاکنیدمشکلم حل بشه

الگونگیر...الگوباش...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو خدایا الی رو این دفعه خوشحال کن با همون چیزی که میدونی 🥲

انشاالله حاجت روا بشی عزیزم و به هر آرزویی که به صلاحته برسی❤️

من با کسانی خندیده ام که وحشتناک ترین چیزها را درمورد من گفته اند و فکر میکنند من نمیدانم ...

انشالله مشکلت حل شه

خیلی حالم بده به خودکشی فکر میکنم تو رو چهارده معصوم به اسم کاربریم دعا کن انشالله حتما همین روزا برم دانشکده دندون پزشکی ارتودنسی قبل از جراحی فک با بهترین کیفیت و کمترین هزینه کنم و تابستون ۱۴۰۵ جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم و نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه نداشته باشم 😭

تو رو خدا دعا کن انشالله من و خواهرم همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم انشالله و محتاج هیشکی نشیم 😭

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم من و عزیزانم رو کتک نزنه و بهمون تهمت نزنه و توهین نکنه و آبرو و حیثیتمون نبره وشر و حیله برامون درست نکنه و خسیس نباشه برامون و انشالله پدرم همین امشب بره سرکار شغلی مثل نگهبانی و تایمش خیلی بالا باشه و پدرم هیچ وقت بیکار و خونه نشین نشه 🥹😭

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم بره مسافرکشی همین الان و همین موقع سحری شغل ثابت مثل نگهبانی گیرش بیاد و تایم کاریش بیست و چهار ساعته و هر روز هفته باشه و اصلا بیکار و خونه نشین نشه😭😭😔😔🙏😭تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم برای من و عزیزانم فتنه و خاله زنک و دو بهم زن و بداخلاق و بد دهن و بد رفتار و بد ذات و قلدر و ظالم و دروغگو و لجباز و دو رو و خودخواه نباشه🥹😭🙏😭 😭 🙏تو رو خدا دعا کن انشالله من و عزیزانم خیلی خوش شانس و خوشبخت و موفق و آبرو دار و سالم و زیبا و جذاب باشیم و شل و ول و بی عرضه و بی دست و پا و بدبخت و بیچاره نشیم من و عزیزانم 😭.تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم زن دوم و دوست دختر و دوست زن و صیغه ای نگیره اصلا 😭تو رو خدا دعا کن انشالله انشالله لکنت زبونم خوب شه و دیگه زبونم موقعه حرف زدن نگیره و تپق نزنم و خیلی قشنگ و شمرده شمرده و واضح حرف بزنم 😭😭تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم هیچ وقت فا ل گوش نایسته😭🥹

تو رو خدا دعا کن انشالله اون همکارم که از اقوام هست و انگار میخواد جامو بگیره و پایه ی منو بگیره اصلا نتونه و انشالله سال دیگه این مدرسه نگیرنش و بهش کار ندن اصلا و انشالله هر مکر و حیله و شیطنت و دروغ و فتنه و تهمت و خبر چینی و دو بهم زنی این خانم و بقیه ی همکاران واسه ی من و خواهرم دارن به لطف خدا بی اثر شه و دیگه اصلا تو محل کار کسی برای من و خواهرم بی محلی و دعوا و شر و بدبختی درست نکنن و زیر آب من و خواهرم اصلا هیچ موقعه و هیچ جا مستقیم و غیر مستقیم نزنن😭تو رو خدا دعا کن انشالله هر چقدر این همکارم که فامیله حرصم داد و مسخرم کرد و بین من و این همکارم تبعیض خیلی قائل شدن و حقوقشو زودتر میدن و بهش خیلی احترام میزارم الهی که سر همکارم که فامیله بیاد همین روزا هر ناراحتی تو محیط کار برام پیش اومد 😭 تو رو خدا دعا کن انشالله همکارام و کارفرما و صاحب کارم هر کدوم میخوان برام فتنه و شر و دردسر و دعوا و حیله و مکر درست کنن و جامو بگیرن الهی که نتونن و شر و حیله و بدیاشون به خودشون برگرده😭 و تو رو خدا دعا کن انشالله از همکارا هر کدوم علیه من تیم می شن و بدمو میخوان انشالله اصلا نتونن به من آسیب و بدی و جنگ روانی و هیچ مشکلی برام نتونن به وجود بیارن 😭😭

تو رو خدا دعا کن مادرم خیلی زود جاهایی از فکش که دندون نداره ایمپلنت کنه و اصلا اذیت نشه و درد نکشه و دماغشو فانتزی عمل کنه و خیلی خوشگل شه و پولشو خدا براش برسونه🥹

تو رو خدا دعا کن انشالله داداش کوچیکم همین روزا دندوناشو ارتودنسی کنه و دو فکش رو هم قرار بگیره و خیلی خوشگل شه و پول ارتودنسیشو خدا برسونه🥹

تو رو خدا دعا کن انشالله خواهرم کچل نشه و داورهایی که گرفته خیلی خوب باشن برای خواهرم و موهای خواهرم پر پشت تر از قبل بشه😭

تو رو خدا دعا کن انشالله بعد جراحی فک دماغمو نیمه فانتزی عمل کنم و خیلی دماغم کوچیک شه و بهم بیاد و خیلی خوشگل و دیگه مشکل تنفسی نداشته باشم😭😭

و تو رو خدا دعا کن انشالله برادر کوچیکم خیلی درسخون و زرنگ شه و انشالله دستخطش عالی شه و برادرم هیچ وقت نفرستنش مدارس استثنایی و انشالله داداش کوچیکم همیشه مدارس عادی بین بچه های سالم و عادی درس بخونه و خیلی موفق و خوشبخت شه و خیلی دوستای موفق و مهربون و با معرفت خدا به داداش کوچیکم بده💔😭🙏😭تو رو خدا دعا کن انشالله من و عزیزانم مشکل بوی بد دهان و زیر بغلمون به خودی خود خوب شه خیلی عذاب میکشیم😭.

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم پول ارتودنسی قبل از جراحی فک و جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ایمو کامل بده (قبلا بهش پول مهریمو دادم اون موقعه اگه طلا میخریدم الان منتظر پدرم نمی موندنم گولم زد😭)

و تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم هر وقت میخوایم بریم دکتر ببرتمون یا بهمون حداقل پول اسنپ بده یا بهمون یکی از ماشیناشو بده (دو تا ماشین داره حاضر نمیشه ما رو ببره دکتر و ببره خونه مادربزرگم فقط خواهر و برادراش و بچه های خواهر و برادراشو و زنعموهام این ور و اون ور می گر د و نه برای من و عزیزانم هیچ کار نمیکنه همیشه الکی باهامون دعوا میکنه که ازش چیزی نخوایم و جرئت نکنیم بهش چیزی بگیم😭)تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم دیگه قلدر و زبون دراز و زورگو نباشه برای من و عزیزانم و کتکمون نزنه 🥹تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم و عمه هام و عموهام و زنعموهام و بچه های عمه هام و عموهام و همکارام و صاحبکارم و همسر سابقم و خانوادش همیشه محتاج و نیازمند من و عزیزانم شن و انشالله هر برخورد بدی با من و عزیزانم داشتن باهاشون داشته باشیم😭