2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم از دست رفتارای پسرم

1566 بازدید | 145 پست

اصلا نمیخواد خودش کاراشو کنه پنج سالشه غذا خودش نمیخوره بگیم خودت بخور میگه نمیخورم باید بهم بدید حتی ممکنه بشقابو چپه کنه رو سفره مدام میگه بیاید با من بازی کنید از هرکسی میپرسم شما چقد تو طول روز با بچتون وقت میگذرونید یا میگن هیچی خودش بازی میکنه یا تو هفته یکی دوبار در حد خونه سازی اینا اما خدا شاهده منو شوهرم هروز داریم بازی میکنیم تو هفته هم یکی دوبار پارک خانه بازی میبریم مهد میره هنوز نرسیده خونه میگه بیا تو اتاقم هرچی میگم خودت یکم بازی کم کارامو کنم قیامت میکنه ...جدیدا نفسام تند تند شده قفسه سینم درد گرفته ..میره دستشویی میگه بیاید منو بشورید خودم خوشم نمیاد دست ب خودم بزنم ..شوهرم جدیدا میخواد قوانین جدید وضع کنه تو خونه پسرمم ب شدت مقاومت میکنه ی جو مزخرفیه تو خونه ک فقط میخوام بزارم برم از لحاظ روانی دارم منفجر میشم ..مثلا ی فیلم بخوام ببینم انقد غر میزنه صدام میکنه میگه بیا بازی تنها بازی نمیکنم تا تلویزیون خاموش میکنم ..میخوام فقط جیغ بزنم داد بزنم عصبی شدم من نسبت ب بچم خیلی پر حوصله بودم دیگه نمیکشم بخدا کی میتونه منو راهنمایی کنه .کی راه حل خوب و کارساز داره ..خیلی باهوشه سه ساله زبان میخونه اما سختشه ی مداد دستش بگیره ..از دستش با شوهرم همش تو تنشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لوسش کردید
شوهرتون باید باهاش برخورد جدی کنه، شما هم اصلا جلوش خودتون رو عصبی و ضعیف نشون ندید
بذارید بشینه داخل دستشویی گریه کنه. تهش مجبور میشه خودش خودشو بشوره

🌷🌷👏

دوست ندارم انقد بگه تنها نمیخوام بازی کنم تو مهد مربیشون میگه بزور مجبور میکنه مثلا فلان بچه باهاش بازی کنه خسته بشه شروع میکنه ب گریه ک نباید خسته بشه تو پارک با ی بچه آشنا بشه اون بخواد بره بغض میکنه گریه میکنه .. میخوام خودش مستقل باشه نمیدونم متوجه منظورم میشید؟

دوست ندارم انقد بگه تنها نمیخوام بازی کنم تو مهد مربیشون میگه بزور مجبور میکنه مثلا فلان بچه باهاش ب ...

عزیزم من از دید یه آدم از بیرون حس میکنم پسرتون لوسه
اینایی که میگید نشونه ی لوس بودن هست

🌷🌷👏

از روش تشویق استفاده کن

پسر من برای بازی ب پدرش خیلی پیله بود میپرید رو پدرش لج میکرد اما ب من نه چون از اول قاطع بودم در رفتارم

ولی غذارو خودش نمیخورد منم سخت نمیگرفتم بهش میدادم الان بزرگتر شده خودش درست شده و خودش میخوره چون بهش گفتم دیگه بزرگ شدی مرد شدی بابا نیست تو مرد خونه ایی من خجالت میکشم دهنت غذا بزارم چندبارم ندادم مجبور شد خودش بخوره

دستشویی هم میگفت بدم میاد همسرم وقتی بود میرفت ولی من اصلا نمیرفتم میگفتم نگهدار خودتو اگر نمیشوری قاطع برخورد کردم دیگه خودش خودشو شست

اصلا مستقیم نگو تنها بازی کن وسیله بده دستش بازی کنه بگو یه کار دارم الان میام، تا یاد بگیره خودش بازی کنه

پسر منم هفت سالسه تازه چندماهه خودش خودشو میشوره

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن