2821
2789
عنوان

حس میکنم از اینام که طلاق میگیرم

228 بازدید | 19 پست

من ۲۲سالمه مجردم

ولی حس میکنم از اینام که ازدواج میکنم سریع طلاق میگیرم

بخاطر یسری اخلاقم

مثلا یکیش اینه که زود آدما از چشمم میفتن و میتونم به راحتی کنارشون بزارم

البته نه اینکه آدم بی معرفتی باشم نه فقط تحملم کمه

یا مثلا آدم انتقام جویی هستم، هرکی اذیتم کنه تا سرش تلافی نکنم آروم نمیگیرم

سوم اینکه نمیتونم هرچیزی تحمل کنم ، هر حرفی هر کاری و.... سریع از کوره در میرم

مثلا امروز مادرم کلا خونه نبود ، من برای شاپ و نهار غذا درست کردم ، پدرم از سرکار اومد سفره پهن کردم ، ظرفارو شستم و.... حس خدمتگزار بودن بهم دست داد

مثلا یه حس بدی گرفتم از اینکه مثلا پدرم نشسته من داشتم کارارو انجام میدادم

البته که آدم تنبلی نیستم

۹۰درصد مواقع آشپزی میکنم تو کنه ، چون از ۱۲سالگی مجبور شدم یاد بگیرم ( تعریف از خود نباشه ولی به گفته بقیه دستپختم خوبه😅)

ولی خب ویژگی خوبم دارم دیگه

یکیش اینکه تا الان با هیچ پسری دوست نبودم و این یه جورایی نشون از پاک بودن و اصالت داره (میدونم الان میریزید سرم سر این ولی خب من نطرمو میگم ،شاید بین جوونایی که ۹۰درصد قبل ازدولج با این و اون خاطره اون ، اینطوری بودن یه جور امتیار محسوب شه ، هرچند خودم راضی نیستم )

یا اینکه آدم قدرشناسی هستم ، اگه کسی بهم محبت کنه تا براش جبران نکنم آروم نمیشم

یا مثلا آدم وفاداری هستم اگه بدونم طرف مقابلم آدم درستیه به هیچچچچچچ وجه از لحاظ معرفتی براش کم نمیزارم

با این تفاسیر فک میکنم تاب و تحمل ازدولج کردن ندارم چون خیلیی چالش داره

البته فعلا کا زوده حداقل ۳الی ۴سال بعد

بنطرتون این نشانه ها و فکرا طبیعیه یا من سخت گرفتم؟؟؟

نطر شما چیه؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه نصیحت از منِ زودجوش به سیازنگیِ زودجوش این عبب رو برطرف کن چون همه ی خوبی هات رو زائل میکنه

اره متاسفانه خیلیی جاها گند میزنه یه همه چی

آدم خوبه عصبانیتش رو کنترل کنه

البته الان کمتر شده ولی بازم هست

متاسفانه از زمانیکه اولویت های دیگه ای به جز ازدواج مثل کار و پول و پیشرفت و... به وجود اومده دیگه اصلا بچه ها کلا برای ازدواج و مسئولیت رابطه تربیت نمیشن. کارهای بدیهی زندگی که به دوش زن بوده تبدیل شده به کارهای دون شان که خدمتکارا انجام میدن و انجامشون باعث زجر روانی زن ها میشه. زندگی برای مردها تفاوت خاصی نکرده ولی زن ها هویت زن تو خونه رو دیگه نمیتونن بپذیرن.

من خودمم اینطوری بودم مثل شما و خیلی اذیت شدم از اول ازدواجم تا الان که ده سال گذشته.

به نظرم اگر کسی میخواد ازدواج کنه کاملا مثل درس دانشگاه باید براش واحد بگذرونه و آماده بشه

متاسفانه از زمانیکه اولویت های دیگه ای به جز ازدواج مثل کار و پول و پیشرفت و... به وجود اومده دیگه ...

بنطرم یه بخشیش هم به تجربه برمیگرده

مثلا من دیدم خانمایی که قبل لزدولج با پسرای زیادی دوست بودن اینا معمولن ازدواجهای موفق تری دارت

فقط بگو. چطوریمن تحملکردنی س فشاری بممیادااا

من متوجه شدم که وقتی عصبانی میشم فشار روانی و جسمی زیادی رو تحمل میکنم بخاطر اینکه خودم رو نجات بدم چنتا نکته رو رعایت کردم

اول اینکه وقتی میدونم رفتاری عصبانیم میکنه سعی میکنم از اون شرایط دوری کنم

دوم اینکه صبر خیلی مهمه ، ده ثانیه مکث میکنم

سومین کار اینه که وقتی عصبانیم در حین اون مکث میگم از این کار ناراحت شدم تا طرف مقابلم توضیح بده علت رفتار و گفتارش رو

یه نظر شخصی هم من دارم اونم اینه که

وقتی خانم و اقا شاغل هستن

باید توی کار خونه شریک باشن

اما وقتی اقا بیرون کار میکنه و سعی داره از نظر مالی همه چیز رو فراهم کنه ، خانم هم باید ارامش خونه رو تامین کنه ( اینم راجع به پدرتون که امروز کار نکرده داخل خونه 😄)

2825
2823
2791
2779
2792