2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی

1 بازدید | 15 پست

خانوما میشه راهنمایی کنید خیلی استرس دارم

من قرص اورژانسس خوردم 10 روز بعدش یا دو روز تاخیر از پریود اصلین از لکه بینی با درد شدید پریودی خونریزیم شروع شد اما حجمش به نسبت پریودای قبلیم کمتر بود اما نیاز به تعویض نوار داشت اخرای روز سوم قطع شد و روز چهارم و پنجم در حد یه نوار اونم نه اینکه پر شه خونریزی داشتم این میتونه لانه گزینی باشه یا دیگ پریوده؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حامله نیستی

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
پریودهولی دیگه نخور من ماه پیش خوردم یه هفته درمیون پریود شده بودم داغون شده بودم خیلی عوارض داره من ...

خیلی بد بود قرصش اولین بار بود میخوردم شمام حجم خونریزیت کم شده بود؟ یعنی طبیعیه؟ از روز سوم هعی قطع شد و غروبا یذره میاد باز قطع میشه باز تا فزذا غروبش