2777
2789
عنوان

نماز و روزه

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 57 پست
باید قضاهاشون رو بجا بیاری و کفاره روزه هات رو بدیتوبه ات هم قبوله عزیزم در توبه همیشه بازهفقط سعی ک ...

یعنی هم کفاره هم فضای روزه ؟

مگه یکیشو نباید انتخاب کنی ؟

اگه شکستن روزه عمدی باشه : به ازای هر روزه باید دو ماه روزه گرفته بشه که ۳۱ روزش پی در پی هستیا غذا ...

یعنی هم قضا هم کفاره جفتش ؟ عمد بوده

حساب کردم کفارش میشه670 میلیون خیلیه نمیشه داد که

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره واقعا پشیمونم و میخوام روزه و نماز شروع کنم نماز رو میشه کم کم قضا هاش رو خوند ولی روزه خیلی زیا ...

با دفترشون تماس بگیرید حتما راهنماییتون میکنن

آنقدر با خودم تنهایی حرف زدم که تبدبل شدم به دونفر

نمیشه از الان شروع کنم و توبه و اون قبلی هایی که نخوندم در نظر نگیریم ؟

دست من که نیست دست خداست دیگه اونم نمیشه حساب نکرد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

نه باید بگیری عزیزم همه شو . کم کم بگیر هیچ ایرادی نداره

شروع کن و هر نمازی رو ۲ تا بخون

مثلا نماز صبح که میخونی یه دونه قضام ام بخون.. طهر همینطور..شب همینطور.. کم کم تموم میشه .

اگر هم شروع کنی قبل اینکه تمام نماز قضاهاتو به جا آورده باشی فوت کنی بخشیده میشه

وَلِربِکَ فاصبِر؛ این بار هم به خاطر من صبوری کن🌠

اسی این حرفی که میگم معتبره ها . نظر شخصیم نیست .

شما اگر شروع کنی کم کم نماز های قضاتو بگیری حتی اگر تاقبل مرگت کامل هم نشده باشه بخشیده میشه

نمیشه از الان شروع کنم و توبه و اون قبلی هایی که نخوندم در نظر نگیریم ؟

از الان شروع کن و به گذشته فکر نکن که ناامید شی. منم شرایط تو رو دارم. بعد رو دور افتادی هر از گاهی فضا رو شروع کن و بسپار به خدا

یعنی هم قضا هم کفاره جفتش ؟ عمد بوده حساب کردم کفارش میشه670 میلیون خیلیه نمیشه داد که

نه فک نکنم کفارش همچین حساب بشه بخصوص اگر نداری .

از مرجع تقلید بپرس

نه باید بگیری عزیزم همه شو . کم کم بگیر هیچ ایرادی ندارهشروع کن و هر نمازی رو ۲ تا بخونمثلا نماز صبح ...

مرسی عزیز دلم 💗

اره شروع میکنم ایشالا تموم میشه

دور از جونم البته 🥺

مرسی عشقم 💗دور از جونم البته🥺💗چقدر خوب

آره دور از جونت عزیزم😂❤️

برا ظهور هم دعا کن حتما چون الان خدا با اشتیاققق صحبت های تو و عبادتت رو با جان و دل گوش میده و میپذیره و برات خوشحاله بابت برگشتنت.

سلام عزیزم

اگر دوستی داری دعوتت کنم تاپیک نماز با هم شروع کنیم ❤️

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰