2777
2789
عنوان

مراسم عقدم نزدیکه

568 بازدید | 32 پست

سلام دوستان خیلی دلم گرفته نمیدونم باید چکارکنم , من برج ۵ عقدمه و ما رسممون اینه ک عقد با خانواده داماده اما نامزدم میگه که با خانواده دختره که و این حرفا , حالا نمیدونم باید چکار کنم خیلی خجالت مبکشم ازاین موضوع , البته من بهش گفتم تالار با خودم میگه من شیرینی میوه  بیارم ? هیچی بهش نگفتم . بحث پول نیست هااااا پولشو داریم ولی چون رسممون اینه ک داماد باید جشن عقد برای دختر بگیره اینو مبگم , اگر همه چی با خودمون باشه حرفای فک و فامیل شروع میشه و دلم نمیخواد بگن ک واست کاری نکرده . بنظرتون چکارکنم ? بگم شراکتی زشت نیست? 

تیکر عروسیمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش 

تا جاییکه میدونم

شام جشن عقد با خانواده دختره

میوه و شیرینیش با خانواده داماد

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

حق باشوهرته مراسم عقدبه عهده خانواده عروسه همه جاهمینطوره.شماهم اگه نمیتونیدهزینه شدبدین اصلانگیرین به جاش یه عروسی مفصل بگیرین

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

عزيزم اين كه مراسم عقد با كى باشه بحثيه كه جلسات بعد از خواستگارى بايد انجام ميشد

ما كلا اينجوريم كه وقتى دو تا خانواده رسماشون فرق ميكنه با رسم خانواده عروس پيش ميريم

من و خدا هر صبح يك چيز را فراموش ميكنيم🍀او خطاى من را و من لطف او را...
حق باشوهرته مراسم عقدبه عهده خانواده عروسه همه جاهمینطوره.شماهم اگه نمیتونیدهزینه شدبدین اصلانگیرین ...

همجا رو از کجا اوردین با قاطعیت میگین؟؟🙄

ما همچین رسمی نداریم

محتاجیم به دعا🙏🏻