2777
2789
عنوان

با بابام دعوامون شد

335 بازدید | 33 پست

اول همینجوری حرف میزدیم یهو شدت گرفت منم زود عصبی میشم و اگه بشم هرچی از دهنم در بیاد میگم

دوتا خواهر دارم ک اولی شوهر کرده نمیدونم منو مامانم چی گفتیم بابام گف تو مثل خواهر بزرگت نیستی اون حیا داشت منم بهم برخورد گفتم بمن چه ایل و خاندانت حیا نداشتن منم به اونا رفتم

یعنی خونه نا همیشه جنگه با بابام اصلا میونه خوبی ندارم و نمیسازیم بعدش دیگه حرفامون شدید شد و...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اسی از طرز حرف زدنت معلومه بابات چرا اونطور گفته

بچه های من ب باباشون اینطور بگن با پشت دست میزنم تو دهنشون

تو ب بابات ب این خوبی بی احترامی کردی مادرت چیزی نگفته ؟

من تو روش وای میسم از نظر لباس احلاق همه چی اون بهتره خودمم اینو قبول دارم

چی بگم

من شده بابام تو عصبانیت بدترین حرفها رو بهم زده جواب ندادم بعد خودش پشیمون شده و معذرت خواهی کرده ، اصلا هیچوقت نشده تو روی بابام وایسم

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد ؛ خود را برای سجده آدم رضا نکرد ؛ شیطان هزاربار بهتر ز بی نماز ؛ او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد 💚 خدایا تو که پشتمی روبروم هرچی میخواد باشه 💚

من تو روش وای میسم از نظر لباس احلاق همه چی اون بهتره خودمم اینو قبول دارم

اهان پس بگو

عزیزم کلا اون دختری که حرف زور تو کتش نمیره و از خودش دفاع میکنه میشه سلیطه، بی حیا و اون دختر تو سری خور خانواده هم همیشه میشه دختر خوب تو نیاز نیست اون دختر خوبه باشی

ʟɪᴠᴇ ʙʏ ʏᴏᴜʀ ᴏᴡɴ ʟᴀᴡ

هیچی دیگه یکی من گفتم یکی اون گفت دعوا شدت گرفت خاست بیاد منو بزنه مامانم نزاشت جا میوه رو پرت کرد س ...

یا ابلفض

بیچاره مامانت

بابات که معلومه وقتی عصبانی میشه خیلی وحشتناک میشه

بنظرم تو یکم مراعات کن تا نکشتتون

هیچی دیگه یکی من گفتم یکی اون گفت دعوا شدت گرفت خاست بیاد منو بزنه مامانم نزاشت جا میوه رو پرت کرد س ...

وای بنده خدا مامانت ....میدونم درک میکنم چی میگی ولی سعی کن بری تو اتاق با بابات دهن به دهن نزاری

اسی از طرز حرف زدنت معلومه بابات چرا اونطور گفته بچه های من ب باباشون اینطور بگن با پشت دست میزنم تو ...

بخدا توعم اینجا بودی حق میدادی اینجوری حرف بزنم کلا از اول مشکل داریم