_shbita مدیر استارتر عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 12 عنوان شیر خشک نان 47 بازدید | 6 پست سلام دوستان لطفا اگه تجربه دارین جواب بدین چون من خیلی استرس دارم دخترم ۱ ماهشه شیر خشک نان بهش میساخت الان همون نان رو دختر تجویز کرده ولی اکسپرت پرو بخاطر الرژی یکم تلخ تر از اونه بنظرتون اینم بهش وزن میده یا نه اخه حس میکنم مزه شو دوست نداره؟ امروز | 00:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرپونه عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 2841 آره چرا که نه من اپتامیل پپتی بهش میدادم تلخ بود ولی عالی بود وزن دهیش Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile
_shbita مدیر استارتر عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 12 آره چرا که نه من اپتامیل پپتی بهش میدادم تلخ بود ولی عالی بود وزن دهیش ممنون عزیزم اونم بخاطر الرژی بود
پرپونه عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 2841 ممنون عزیزم اونم بخاطر الرژی بود اره Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile
_shbita مدیر استارتر عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 12 بچه هاتون الرژی ب پروتئین دارن اره فک میکنم هم پروتین هم رفلاکس