2777
2789
عنوان

همینجوووری

44 بازدید | 5 پست

باور کنین شان هیچ انسانی نیست رو نیمکت ذخیرههای یه انسان دیگه بشینه. هر قدر دوستش دارین و هر قدر واسش احترام قائلین اگه انتخاب اولش نیستین بگذارین و بگذرین.👍🌹

بعضیاتون برای زندگی تو این تاریخ خیلی مهربون و ساده و با احساس و محترمین این بازه زمانی ادمای پوست کلفت و کله خر میخواد تا دووم بیارن

دقیقا من همچین ادمی هستم و بی احترامی و بی توجهی رو برنمیابم و فاصله میگیرم و میرم ....ولی از درون ن ...

من هم دقیقا همینطورم... وقتی بیاحترامی یا بیتوجهی ببینم سکوت میکنم و فاصله میگیرم، چون نمیخوام خودمو تحقیر کنم.

اما راستش این به این معنی نیست که برام مهم نیست یا اذیت نمیشم... اتفاقا خیلی هم درگیرش میشم و مدتها تو ذهنم میمونه.

فقط ترجیح میدم دردشو تنهایی هضم کنم تا اینکه خودمو در موقعیتی بذارم که بیشتر آسیب ببینم.

بعضیاتون برای زندگی تو این تاریخ خیلی مهربون و ساده و با احساس و محترمین این بازه زمانی ادمای پوست کلفت و کله خر میخواد تا دووم بیارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هم دقیقا همینطورم... وقتی بیاحترامی یا بیتوجهی ببینم سکوت میکنم و فاصله میگیرم، چون نمیخوام خودمو ...

دقیقااا دقیقاااا

بعد میدونی مشکلی که من دارم چیه ...آدمی نیستم که حرف بزنم یعنی جایی بی احترامی ببینم یا دلخور میشم نمیتونم بیان کنم با طرف مقابلم فقط سرد میشم و سکوت میکنم و فاصله...

و این به نظرم بده

خیلی دوست داشتم که بتونم حرفم رو بیان کنم و درمورد دلخوری ام حرف بزنم ولی هیچوقت نتونستم

دقیقااا دقیقاااابعد میدونی مشکلی که من دارم چیه ...آدمی نیستم که حرف بزنم یعنی جایی بی احترامی ببینم ...

کمکم یاد گرفتنش ممکنه... حتی با جملههای خیلی ساده. مهم اینه که خودتو نادیده نگیری.البته من خودمم همینطورم به کسی چیزی هم بگم عذاب وجدانش منو ول نمیکنه 🫠رومم نمیشه البته بگم