2777
2789

در عمل خیلی مهمه نه در حرف

نی نی سایتی های عزیزم برای همه تون ارزوی خوشبختی و خوشحالی دارم دنیا دوروزه سعی دل نشکنین حتی توی مجازی 🥺😍❤️ برای پسر کوچولوم دعا کنید لطفا اتیسم داره 😭😭 من تو زندگیم خیلی سختی کشیدم حتی اگه بخام داستان زندگیمو بگم همه میگن فیکی یا دروغه یا تخیلات ذهنته همینقدر ناممکن و غیر قابل باور تنها کاری که از دستتون برمیاد اینه که واسه پسر کوچولوم دعا کنید دیگه دارم از پا درمیام 😢🥺😭 این روزا خسته روح و روانی هستم حالم بدع واسه کشورم مردمم خانوادم خودم ایندمون و پسرم پسرم پسرم 💔 هرکی امضامو خوند و واسه پسرم دعا کرد بهم بگه خوشحال میشم ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه کارایی

کمکت کنه درکت کنه واست وقت بزاره

نی نی سایتی های عزیزم برای همه تون ارزوی خوشبختی و خوشحالی دارم دنیا دوروزه سعی دل نشکنین حتی توی مجازی 🥺😍❤️ برای پسر کوچولوم دعا کنید لطفا اتیسم داره 😭😭 من تو زندگیم خیلی سختی کشیدم حتی اگه بخام داستان زندگیمو بگم همه میگن فیکی یا دروغه یا تخیلات ذهنته همینقدر ناممکن و غیر قابل باور تنها کاری که از دستتون برمیاد اینه که واسه پسر کوچولوم دعا کنید دیگه دارم از پا درمیام 😢🥺😭 این روزا خسته روح و روانی هستم حالم بدع واسه کشورم مردمم خانوادم خودم ایندمون و پسرم پسرم پسرم 💔 هرکی امضامو خوند و واسه پسرم دعا کرد بهم بگه خوشحال میشم ❤️

من ۵ تا شوهر خاله دارم همشون اذیت کنن شدید

جزززز یکیشون که هنوزم با خالم مثل دوست دختر دوست پسرن

بعد ۱۵ سال زندگی و ۳ تا بچه

عاااااشقناااا هنوز همو سوپرایز میکنن جداگانه میرن سینما

رستوران هر کی ندونه انگار یه ماهه نامزد کردن

همههه جوره پشت خالمه

تو عمر ۲۷ ساله ای که از خدا گرفتم فقط خالمو دیدم که راضیه بقیه زنا خیلیی شوهرای رو مخی دارن

واقعیت این خانما بیشتر جذب مردای سرد میشن

مرد سرد از بیرون جذابه اره

مثلا من پسرایی که تو خیابون اخمشون تو همه و محل به دحترا نمیدن خیلییییی دوست دارم

اما تو رابطه همون مرد سرد خارج از خونه

اگه مهربون باشه خیلیییی جذابه

فکر کن مردی که به هیچ کس اهمیت نمیده واسه من یه نفر منعطف و این خیلی خاصه

واقعیت این خانما بیشتر جذب مردای سرد میشن

شاید جذب بشن ولی برا ادامه زندگی نمیخان

مردیو میخان ک حامی باشه مثل کوه پشتشون بهش گرم باشه

خیانتکار نباشه

محبت عملی و کلامی کنه

ب حرف هاشون گوش کنه بعضی وقت ها هم تو کارها کمکشون کنه

اینا جزعیات بود اصلی ها هم ک مسخصه دست بزن نداشته معتاد نباشه خسیس نباشه بی احترامی بد دهنی نکنه عرضه و جنم داشته باشه

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم
شاید جذب بشن ولی برا ادامه زندگی نمیخان مردیو میخان ک حامی باشه مثل کوه پشتشون بهش گرم باشه خیانتکار ...

تقریبا دوستام میبینم

مردایی که اتفاقا خانما رو برا رابطه موقت میخوان زووتر خانما جذبشون میشن

آقا محمدرضا

تقریبا دوستام میبینممردایی که اتفاقا خانما رو برا رابطه موقت میخوان زووتر خانما جذبشون میشن

خب اون خانوما ها هم احتمالا قصدشون جدی نیست

وگرنه زندگی زنا شویی پیچیده تر از اونیه که بخوای سرد بازی دربیاری توش

خب اون خانوما ها هم احتمالا قصدشون جدی نیستوگرنه زندگی زنا شویی پیچیده تر از اونیه که بخوای سرد بازی ...

خب دیگه میبینیم درصد طلاق رفته بالا

من خودم ادم کلامیم

برون گرام

و احساس میکنم مردا اگثرا درون گران و چنین جیزی برا زن عذاب اوز

آقا محمدرضا