2777
2789
عنوان

تجربه ی بارداری خارج رحمی من

103 بازدید | 14 پست

اول اینو بگم که هدفم از نوشتن این هست که کسایی که بعدا دچار این مشکل میشن بدونن همیشه اخرش به فاجعه تبدیل نمیشه

پنج روز بود که تست بتام مثبت شده بود

خوشحال و خندون داشتم برا روز زایمانم برنامه میریختم ک حس کردم خون ازم ترشح شد

اولش فکر کردم توهمه، بعد که دستمال گذاشتم و دیدم رگه خون هست ترسیدم

کلی گریه کردم

رفتم دکتر و دکتر پروژسترون تجویز کرد و اسید فولیک و ویتامین دی م گفت باید روند بتا کنترل شه

خونریزی هر روز بیشتر میشد و سونوگرافی چیزی نشون نمیداد چون بتا در هفته ۵ بارداری ۱۷۰ بود

رشد بتا انقدر کند بود که دکتر گفت یا داخل رحمی محکوم به سقطه یا خارج رحمی

خیلی گریه کردم

التماس خدا کردم کمکم کنه

درد های یک طرفه شدید داشتم

درد به ران پام پخش میشد، کیسه اب گرم هم دیگه اثر نداشت

شب و روزم گریه بود

خونریزیم شدیدتر

نمیدونستم دعا کنم بیفته یا بمونه

خلاصه دوهفته بعد از خونریزی اولیه، دکتر تشخیص قطعی خارج رحمی داد و امپول mtx تزریق کرد.

چهار روز بعد از تزریق دوباره بتام بیست درصد رفت بالا

خیلی ترسیدم، ولی دکتر خیالمو راحت کرد ک بتای روز ۷ و ۱۱ مهمه

روز ۷ بتا نسبت به روز ۴ سی و پنج درصد کاهش داشت

درد هام داشت بیشتر میشد

انتقباضات شدید داشتم

گاهی از درد ب خودم میپیچیدم( زیاد مسکن مصرف نکردم چون نگران بودم نکنه لوله های رحمی اسیب ببینن و دردش رو نفهمم)

عرق نعنا و نبات جوشونده شده خیلی دردامو تسکین میداد

خلاصه... روز ۱۱ شد و بتای من ۶۰ درصد نسبت ب روز ۷ کمتر شد.

دکتر گفت احتمال خطر کمتر شده و احتمال اینکه با یک دوز دفع بشه زیاده

امروز روز سیزدهم هستم و بتا ۲۰۰ شده

هنوز روحیه م خرابه ولی خدا رو شکر میکنم... اگر خونریزی نمیکردم، اگر بتا نرمال بالا میرفت ممکن بود برای همه چیز خیلی دیر شه.

امیدوارم هیچکس بارداری خارج رحمی رو تجربه نکنه.

نینیم هنوز قلبش تشکیل نشده رشدش داره متوقف میشه... میشه دعاش کنید خاله ها؟

انشاالله که راحت دفع میشه

دوست طفلک من هم همین روز ها سقط داشت

چهار ماهش بود ولی گویا بچه سه ماهگی توی شکمش قلبش دیگه نمیزده

بستری شد تا لچه سقظ شد

کلی ذوق داشت که اسفند قرارع برع تعیین جنسیت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخیی عزیزم امیدوارم به زودی بارداری سالم و راحتی تجربه کنی..منم امروز روز ۱۲ سیکلم میشد هنوز خونریزی دارم مثلا دیروز رفتم سونو گفت جمعه اقدام کن اما هنوز خونریزی دارم اشتباه کردم تو پریود گرمی زیاد خوردم دارچین زنجبیل اویشن و پونه اینا فکر کنم رحمم بهم ریخته یه قرص گفت سونو بگیر ستیدس اسید اونو هر۶ساعت بخورم بلکه بند بیاد تا فردا

خداروشکر برای این تریبون و دوستان عزیز نی نی سایتی.باهمه مهربونم عاشق بخششم.عاشق طبیعت و طبیعت گردی ام حامی حیوانات همچنین..عاشق خانواده و ادم خوبای اطرافم هستم.در انتظار نی نی کوچولوی زندگیمون🥰

انشاالله که راحت دفع میشهدوست طفلک من هم همین روز ها سقط داشتچهار ماهش بود ولی گویا بچه سه ماهگی توی ...

طفلی.... هیچکس مث من نمیتونه درکش کنه

خداروشکر که حالت خوبه عزیزم ، انشالله یه نی نی خوشگل خدا بهت بده . میگم سما قبلاً قرص اورژانسی مصرف ...

بله تنبلی تخمدان داشتم. نمیدونم تاثیر داره یا نه ولی دکتر گفت برا بارداری بعدی حتما باید تحت نظر باردار شی

بله تنبلی تخمدان داشتم. نمیدونم تاثیر داره یا نه ولی دکتر گفت برا بارداری بعدی حتما باید تحت نظر بار ...

وای منم دارم ... ازون بدتر چندین بار اورژانسی خوردم ، باید اصلاح سبک کنم . مرسی مامان خوشگله🥹🥰

در آغوشِ خدا {🤍}
دفع نشده؟

تقریبا دفع شده. بتا از ۱۰۱۵ اومده رو ۲۰۰. دکتر گفت ممکنه تا ۴ هفته طول بکشه ک بتا صفر رو ببینیم

اخیی عزیزم امیدوارم به زودی بارداری سالم و راحتی تجربه کنی..منم امروز روز ۱۲ سیکلم میشد هنوز خونریزی ...

ان شا الله ک خیره عزیزم.

وای منم دارم ... ازون بدتر چندین بار اورژانسی خوردم ، باید اصلاح سبک کنم . مرسی مامان خوشگله🥹🥰

قربون شما. منم قبلا قرص اورژانسی خوردم ولی بچه اولم سالم ب دنیا اومد