2777
2789

ترفند زیادی بلدم ولی حوصله ندارم تایپ کنم

خواستی برو کاربری اصلیم یه تاپیک زدم درباره ترفند خونگی

خودممم گفتم ببین

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر کاربرjnjnjnjnهستم تا دوماه تعلیقم و با این کاربری فعالیت میکنم به امید خدا ... ♡

آقا اینو فهمیدم میخای داف باشی باید خیلی ملو و آروم و با ارامش کاراتو بکنی خیلی دقت کردم ها دافاو تو دل بروها اینجورین

منو ولی خب سگ دنبال کرده متاسفانه 💔

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کتاب بخونید

خیلی روی گفتار تاثیر میذاره دایره لغاتتون گسترده تر میشه

یاد می گیرید خیلی بهتر صحبت کنید

اعتماد بنفس تون میره بالا

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...

آقا اینو فهمیدم میخای داف باشی باید خیلی ملو و آروم و با ارامش کاراتو بکنی خیلی دقت کردم ها دافاو تو ...

من حتی از همسرم زودتر اماده میشم لعنتی 😁🤦♀️😂

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت

نمک ریخت رو زمین محکم با دست بکشید روش

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

من حتی از همسرم زودتر اماده میشم لعنتی 😁🤦♀️😂

برعکس ما 😑😂

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر کاربرjnjnjnjnهستم تا دوماه تعلیقم و با این کاربری فعالیت میکنم به امید خدا ... ♡

نمک ریخت رو زمین محکم با دست بکشید روش

چرا؟

نبود

@jnjnjnjn

بیا عزیزم برو رو کاربریم یکم بگرد پیدا میکنی

هیچی نمکا پخش میشن تمیز میشه😂

تو روحت 😑🤣