2777
2789
عنوان

چطوری ی اتاق تمیز کنم وسایل ی زندگی توشه زندگی میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 73 پست
استارتر انجامش ندهشاید برای بقیع بد باشهبعدا خودت عذاب وجدان میگیری ک چرا اینکارو کردی اگر دعا میگیر ...

عزیزم من تابحال نرفته بودم پیش دعانویس

نمیدونستم ممکنه بد باشه

قطعا انجامش نمیدم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین خدا شلهده یکی بود داشت گریه می کرد گفت دعا گرفتم مشکلم کم کم رفع شده بعدش همون مشکل به همراه هز ...

ببین اون فقط مخصوص خودش بود کاری به مردم نداشت که انقدر مشکل وارد زندگیش شده بود

دیگه پای مردم و حق الناس وسط باشه خیلی خیلی بدتره

خدا تو قران اینجور ادم هارو نهی کرده

ضررش زیاد تره بازم خودت میدونی

ولسی اینو گوشه ذهنت از من داسته باش

من به چشم دیدم چجوری حالش بود از تاثیر همین دعاها

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید

برای اینکه دیوار اعتمادم ریخت فکر کردم مردم برای سید الشهدا نذر میکنن نه اینجوری

شما ب سیدالشهدا اعتفاد داری اینقدر زبونت تیزه؟

من نمیدونستم ممکنه بد باشه تابحال پیش دعا مکیس نرفته بودم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عزیزم من تابحال نرفته بودم پیش دعانویسنمیدونستم ممکنه بد باشهقطعا انجامش نمیدم

اسی توبه واقعی کن چون همین پیش دعا نویس رفتن هم بار منفی زیادی داره و اگر دعانویش وارد و واقعی باشه با اجنه و ... سروکار داشته باشه تاثیر داره تو زندگیت یه چله زیارت عاشورا بردار عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید

عزیزم من تابحال نرفته بودم پیش دعانویسنمیدونستم ممکنه بد باشهقطعا انجامش نمیدم

اره عزیزم

چون شما باید بدی بقیه مردم بخورن شاید برای بقیه هم گرفتاری ایجاد کنه

دعاهای اینطوری حق الناسن

ان شاالله که مشکلت حل بشه

شما ب سیدالشهدا اعتفاد داری اینقدر زبونت تیزه؟من نمیدونستم ممکنه بد باشه تابحال پیش دعا مکیس نرفته ب ...

خب دفعه آخرت باشه میری اینا نقشه دارن تو عقلتو جمع کن چون بار سنگینی زندکی خودت به علاوه سنگینی زندکی بقیه همه میفته سرت

ببین خدا شلهده یکی بود داشت گریه می کرد گفت دعا گرفتم مشکلم کم کم رفع شده بعدش همون مشکل به همراه هز ...

نه انجامش نمیدم

گفت دعا برای حل مشکل هست . من نمیدونستم بده

خدا این دعانویس هارو نبخشه عزیزم حلال واقعی مشکلات خدا هست عزیزم میتونی به معصومین و سهدا توسل کنی برای رفع مشکلت

و این دعانویس ها از کسانی که اطلاعاتشون در این زمینه کمه سو استفاده میکنن

خداروشکر به موقع متوجه شدی عزیزم

توبه کن خدا هم میبخشه عزیزم چون ناوارد بودی

این ماه ماهه مهمانی خداست عزیزم التماس دعا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب دفعه آخرت باشه میری اینا نقشه دارن تو عقلتو جمع کن چون بار سنگینی زندکی خودت به علاوه سنگینی زند ...

عزیزم بااین ادما نرم صحبت نکن

اینا میرن دعا میگیرن میدن ملت میخورن

تو فک میکنی اینهمه نحسی توی زندگیا از چیه از امثال همینا

خودش دنبال این بود پاک باشه دعاش بگیره وجواب بده

اینارو نباید نرم صحبت کرد

باید تر زد اول واخرشون

اسی توبه واقعی کن چون همین پیش دعا نویس رفتن هم بار منفی زیادی داره و اگر دعانویش وارد و واقعی باشه ...

منم اعاقاد نداشتم دیگه خیلی ب گره افتاده تو زندگیم

در حق دخترم اشتباهی ناخواسته کردم خیلی میسوزم از این. دعا گرفتم مشکل دخترم حل بشه

عزیزم بااین ادما نرم صحبت نکناینا میرن دعا میگیرن میدن ملت میخورنتو فک میکنی اینهمه نحسی توی زندگیا ...

عزیزم یکی عمدی این کارو میکنه یکی ناوارده و بلد نیست عزیزم وقتی اگاه بشه انجامش نمیده

اگر عمدی بود حق با شماست ولی بنده خدا نمیدونست

1
5
10
15
20
25
30
35
40