2777
2789
عنوان

کی اقدامه برای بارداری ولی هنوز نشده ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 15075 بازدید | 884 پست
حالا حساب کن من و جاریم با تفاوت چهل روز از هم عروسی کرده بودیم اون اصلن دو ماه سه ماه پریود نمیشد م ...

بمیرم برات میدونم خیلی سخته ولی بخدا ناراحت نشدم ازبچه دارشدنش فقط گفت ناخواسته بود دلم گرفت گفتم خداحکمتت چیه به کسی که نمیخوادمیدی به کسی که دربه در دنبالشه نمیدی ؟؟؟؟؟؟ان شاالله همه منتظرای سایت تاعیدنوروز98تاپیک مامان شدنشون روبزنن

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
بمیرم برات میدونم خیلی سخته ولی بخدا ناراحت نشدم ازبچه دارشدنش فقط گفت ناخواسته بود دلم گرفت گفتم خد ...

عزیزم درکت میکنم این حس ها طبیعیه 

همین طور که من بچه دار شدم همه شمام میشید ی حق همین ماه عزیز من بنده حقیری هستم ولی دعا میکنم برای شما و همه منتظرای نی نی 

دستم ب آسمانت نمیرسد.. اما یقین دارم رحمت تو ب تمام زمین میرسد.... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا حساب کن من و جاریم با تفاوت چهل روز از هم عروسی کرده بودیم اون اصلن دو ماه سه ماه پریود نمیشد م ...

منم بچمو یک ساله پیش دقیقا تو ماه رمضون پارسال بخاطره آزارو اذیت مادر شوهر و خواهر شوهرم از دست دادم که بعد از سقط یه زنگم نزدن حالمو بپرسن اصن وی شد که سقط شد عوضیا حالا هم خواهر شوهرم هم دختر خواهر شوهرم باردارن هر چند قطع رابطه ایم ولی دلرم آتیش میگیرم

گلی میخام که درسایه اش باشم وگرنه سایه دیوار بسیار
منم بچمو یک ساله پیش دقیقا تو ماه رمضون پارسال بخاطره آزارو اذیت مادر شوهر و خواهر شوهرم از دست دادم ...

ببینی مادر شوهرم وه پزی میده آشغال فقط منو زیر کتکای شوهرم دادن جلو رو خودشون بچم مرد ده روز تو شکمم مرده بود خبر نداشتم 

گلی میخام که درسایه اش باشم وگرنه سایه دیوار بسیار
اسم داروش چیه ؟

نوشتم. باه زنان و سویق گندم

البته به هرکس براساس طبعش دارو میدن

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
چی هست. نفهمیدم من فولیکولام کوچیکه و تعدا زیاد سایر 15اینا. 

همینجوری نمیتونین پیدا کنین

فقط خود ایت الله تبریزی تو قم دارن و شاگرداشون تو شهرای دیگه

باید اول یه دکتر طب اسلامی پیدا کنید

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

من یه سال و نیمه زیر نظر دکترم تنبلی تخمدان دارم 😟هنوز که جوابی نگرفتم ...

دکترم نسرین بهلول 

اگه کسی دکتر بهتری سراغ داره مشهد بهم بگه 

میشه برای سبز شدن دامن من یه صلوات بفرستین 🙏(باردار نیستم) تیکر رسیدن به ارزوهامه😍
من یه سال و نیمه زیر نظر دکترم تنبلی تخمدان دارم 😟هنوز که جوابی نگرفتم ... دکترم نسرین بهلول  ...

دکتر طبیب تو طب سنتی ثامن

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
بازم باردار شدی من میگم کاش میشدم حداقل یه بار اصن سقط میشد نمیدونم شایدم ناشکری میکنم

عزیزم ناشکری نکن من زود باردار شدم ولی میگم کاش اقدامی بودم و بچه ام مشکل نداشت ک مجبور شم تو ماه بالا سقط اجباری کنم

💕