2777
2789
عنوان

کی اقدامه برای بارداری ولی هنوز نشده ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 15075 بازدید | 884 پست
یه پیشنهاد. به شوهراتون هر روز عرق کاسنی بدین.صبحها 5 تا دونه فلفل سیاه.شیر موز دارچین و کنجدزنجبیل ...

خانومی رو به قبله حرومه

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بارها بگوییخدای من...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم.سر و پا به قبله بده چون خلاف جهت مغناطیس زمینه و باعث میشه یا نطفه نگیره یا بچه ناقص بشه

پیامبر توی احادیثش به امام علی فرمودن که رو به قبله و پشت به قبله جماع مکن.و خسلی نکات دیگه

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بارها بگوییخدای من...
منم نزدیک یازده ماهه از سقطم میگذره 😢 هشت ماهه اقدام کردم نشددددده دکترم نرفتم😥 بارداری اولم ماهه ...

خوب عزیزم چرا دکتر نرفتی ؟؟ من سه ماه بعد سقط رفتم دکتر بهم گفت هم زخم دهانه رحم گرفتم هم تیروئیدم کم کار شده که هر دوش باعث نازایی میشه درمان کردم بار اول اقدام باردار شدم 

سلام اول از همه اینکه برای همتون آرزوی خوشبختی دارم چه با بچه چه بی بچه . البته من هنوز ازدواج نکردم ...

عزیزم منم قبل از ازدواج از این شعارا میدادم ولی وقتی دو سه سال گذشت و هنوز بچه نداشتم هر کی رو میدیدم حسرت میخوردم . بچه از پرورشگاه هم اولا باید چندین سال آدم توی نوبت باشه هزارتا هم شرط و شروط داره  بعد هم مگه مسئولیت یه بچه دیگه پذیرفتنش آسونه ...

من ماه دوم اقدامم،

روزی ک کیت تخمک ءذاریم پررنگ شد رابطه داشتم،

چندروز بعدش دل دردشدید و تهوع و سردرد و کمردرد و تکرر ادرارداشتم فک کردم کیست دارم ا سنگ کلیه رفتم سونو دادم گفتن ن کیست داری نه کلیه هدت مشکلی دارن

پس فردا موعدمه ،الان هم دلدرد و کمردرد دارم؛،

هیچوقت قبل پریود اینطور نمیشدم

نمیدونم باردارم یا نه،دیشب تستم منفی بود

اگر کسی تجربه داره راهنماییم کنه لطفا******

من ماه دوم اقدامم، روزی ک کیت تخمک ءذاریم پررنگ شد رابطه داشتم، چندروز بعدش دل دردشدید و تهوع و سر ...

سلام من هم دومين ماه اقدام هستم ماه قبل دقيقا همين علائم رو داشتم سه روز عقب افتاد پريوديم ولي با گريه و درد پريود شدم اين ماه هموز ١٥روز مونده ب پري نميدونم چطور ميشه