2777
2789
عنوان

کی اقدامه برای بارداری ولی هنوز نشده ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 15075 بازدید | 884 پست
من 9ماهه اقدامم.تازه یه ماهه فهمیدم‌ همسرم ضعیفه وخودمم‌پرولاکتینم فوق العاده بالاس.بیاین درحق هم دع ...

عزیزم‌ازمایش پرولاکتین کی باید داد،منظورم تو پریودی یا نه

شاید تشخیص نمیدن

نه بابا همه چی اوکی هست دیگه نمیدونم چرا چنتا دکترم عوض کردم 

خدایا شکرت خدایا ممنونتم که معجزتو نشونم دادی.....برای سلامتی نی نی من یه صلوات بفرستین ان شاالله حاجت روا بشین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روز سوم تا پنجم پریودی

الهی هیچ راه نجاتی نداشته باشی                                              وقتی غرق در خوشبختی هستی😍
دقیقا منم همین حرفو زدم.گفتم خدا بده وسقط بشه حداقل زبان خانواده شوهرم کوتاه بشه

تورو خدا نگید سقط یه کابوس و یه خاطره وحشتناکه من تمام عکسای سونو رو نگه داشتم بی بی چکام اصلا یه وضعی داغونم باورتون نمیشه هر کی منو میبینه میگه چقد افسرده شدی

برای سلامتی نی نی صلوات بفرستید 😍😍😍

منم اردیبهشت سه سال از سقطم میگذره و بدون مشکلم هرجا میرم ب در بسته میخورم بارداری ک داشتم اصن انتظار نکشیدم همون ماه شدم اما سقط شدم حالا سه ساله تو ترافیک گیر کردم....البته کارمون پیش اون بالایی گیره

گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...گاهی نمیشود ک نمیشود.‌..الهی شکر
دقیقا منم همین حرفو زدم.گفتم خدا بده وسقط بشه حداقل زبان خانواده شوهرم کوتاه بشه

اره به خدا حالا من خانواده شوهرم هیچی نمیگن خیلی خودم دیگه میخوام واقعا 

خدایا شکرت خدایا ممنونتم که معجزتو نشونم دادی.....برای سلامتی نی نی من یه صلوات بفرستین ان شاالله حاجت روا بشین

بعد پریودی بهتره.شرایط داره برو ازمایشگاه میگن چیا رو باید رعایت کنی که جوابش درست‌دربیاد.

من حال کسی رو که ناخواسته باردار شده و کلی غصه میخوره نمیفهمم همونطور که اون حال من برای به آغوش کشیدن بچه ای که نمیخوادش دارم رو نمیفهمه....اون غصه میخوره چون برای لحظه های نبود بچه دنیایی ساخته همونطور که من برای بودن بچه دنیاهامو می سازم...یه روز دیر شدن موعد پریودی برای اونا معنی گرفتاری و اضطرابه اما برای من پر از تخیل و رویاست...اون با دیدن اولین قطره خون خوشحال میشه و من کاخ آرزوهام نابود میشه...دلم میخواست برای بچه ام یه مادر جوون باشم اما دست تقدیر قوی تر از آرزوهای منه...قدرت جنگیدن با تقدیر رو ندارم...تسلیمم...مجبورم که تسلیم باشم...😢برای آروم کردنم نگو خوشحال باش که بچه نداری و راحتی...آروم نمیشم عذاب میکشم، اگه نبود این نعمت راحتی داشت پس چرا دل من  آشوبه؟؟؟ دلم میخاد بوی تن بچه امو استشمام کنم،دلم میخاد بغلش کنم و لبهامو ساعتها روی گونه ی نرمش بذارم،  واسه اولین روز مدرسه اش، واسه قد کشیدنش، واسه کت و شلوار دامادیش و لباس سفید عروسیش، من هر روز با دنیایی که تو در واقعیت داری در رویاهام زندگی میکنم، ...لحظه هایی که برای تو گذراست برای من آرزوست...
خیلی جالبه که واسه بارداری دوم این مشکلات پیش میاد آخه چطور میشه که اينجوريه 

متاسفانه درصدی از نازایی ها ، نازایی ثانویه هست یعنی خانم بعداز تجربه کردن  زایمان دچار نازایی میشه....

متاسفانه درصدی از نازایی ها ، نازایی ثانویه هست یعنی خانم بعداز تجربه کردن  زایمان دچار نازایی ...

وایییی قدیمیاا چه راحت پشت سر هم باردار میشدن....

اووووووووف

الهی هیچ راه نجاتی نداشته باشی                                              وقتی غرق در خوشبختی هستی😍

من این ماه اگه نشم باید برم ای یو ای 😔😔😔بیایین برا هم دعا کنیم 

عزیزم روز دوم یا سوم پریودی،از شب قبل هم نباید تحریک بشی و لبنیات مصرف نکنی و خوب بخوابی و آزمایش ناشتا

خدایا شکر به خاطر همه داده هات🙏

هر چی میکشیم‌ از دست استرسه.منم‌میخوام‌ارامبخش بگیرم بخورم قرص سیتالوپرام .بلکه استرسم‌پایین بیاد وپرولاکتینم کمتر بشه

من حال کسی رو که ناخواسته باردار شده و کلی غصه میخوره نمیفهمم همونطور که اون حال من برای به آغوش کشیدن بچه ای که نمیخوادش دارم رو نمیفهمه....اون غصه میخوره چون برای لحظه های نبود بچه دنیایی ساخته همونطور که من برای بودن بچه دنیاهامو می سازم...یه روز دیر شدن موعد پریودی برای اونا معنی گرفتاری و اضطرابه اما برای من پر از تخیل و رویاست...اون با دیدن اولین قطره خون خوشحال میشه و من کاخ آرزوهام نابود میشه...دلم میخواست برای بچه ام یه مادر جوون باشم اما دست تقدیر قوی تر از آرزوهای منه...قدرت جنگیدن با تقدیر رو ندارم...تسلیمم...مجبورم که تسلیم باشم...😢برای آروم کردنم نگو خوشحال باش که بچه نداری و راحتی...آروم نمیشم عذاب میکشم، اگه نبود این نعمت راحتی داشت پس چرا دل من  آشوبه؟؟؟ دلم میخاد بوی تن بچه امو استشمام کنم،دلم میخاد بغلش کنم و لبهامو ساعتها روی گونه ی نرمش بذارم،  واسه اولین روز مدرسه اش، واسه قد کشیدنش، واسه کت و شلوار دامادیش و لباس سفید عروسیش، من هر روز با دنیایی که تو در واقعیت داری در رویاهام زندگی میکنم، ...لحظه هایی که برای تو گذراست برای من آرزوست...
نه بابا همه چی اوکی هست دیگه نمیدونم چرا چنتا دکترم عوض کردم 

یکی از دوستهای منم اينطوره دکترش گفته دراین موارد که هیچ مشکلی نیست وزن باردار نمیشه واسه اینه که تخمک زن نطفه مرد رد میکنه یه جور ناسازگاری میشه و این افراد اگه آشامنده بشن وبا یکی دیگه ازدواج کنن بچه دار میشن اما آخه کی دلش میاد زندگیش بهم بریزه