ساراهستم1383 مدیر عضویت: 1402/03/12 تعداد پست: 2709 عنوان خیلی خوشحال بودم پریودم سه روزه شده😐💔👊🏻 | مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 27 پست همیشه ۷ روز بود الان یکی دوساله سه روزه شدهمنم خوشحال بودمتوی اینستا ی متخصص زنان گفت خطرناکه و باید عین ۷ روز پریود باشیو این یعتی ی چیزی درست نیست حتی ممکنه تو جوونی یائسه بشی😐💔 .دیگه نمیزارم کسی این روح و تنو زخمی کنه🎀✨️🩷 دیروز | 21:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملکتاجاناناس عضویت: 1404/11/07 تعداد پست: 206 من همیشه ۶ روزم ولی ی ماه ۳ روز بودم فقط😭اینقدر عجیب بود نتونستم لذت ببرم ازش
هدیه۹۵ عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 2481 چند سالته ؟ من سی سالمه با اینکه چندین ساله ورزش میکنمسالم خواری دارمپریودم چند ساله سه روزه شده .ین ... منم
پفکمممم عضویت: 1404/09/29 تعداد پست: 4094 منم میگم با اینکه سالم زندگی میکنم بازم کم شده میخاسم برم دکتر هی پشت گوش انداختم ماه رمضون شد شما دکتر رفتی؟
هدیه۹۵ عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 2481 میگم با اینکه سالم زندگی میکنم بازم کم شده میخاسم برم دکتر هی پشت گوش انداختم ماه رمضون شد شما دکتر ... نه نرفتم منم سه روز مامل پریودم روز چهار لکه روز پنجم هییییییچ خبری نیس ، هیچا ، روز ششم باز یکم.... تا الی .... 7، 8لکه بینی پری روز دوش گرفتم گفتم دیگه تموم شد روز بگیرم امروز روز گرفتم دو ساعت مانده به افطار باز ....💔🥺.امروز روز ششم پری بود
پفکمممم عضویت: 1404/09/29 تعداد پست: 4094 نه نرفتم منم سه روز مامل پریودم روز چهار لکه روز پنجم هییییییچ خبری نیس ، هیچا ، روز ششم باز یکم.... ... نه برا من لکه لکه نمیشه روز ششم دیگه غروبش پاک شدمو سفید میاد ورزش میکنی؟
هدیه۹۵ عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 2481 نه برا من لکه لکه نمیشه روز ششم دیگه غروبش پاک شدمو سفید میاد ورزش میکنی؟ برام خ بود نه ورزش نمیکنم اصلا وقتشو ندارم دوتا بچه دارم از صبح تا شب سرپام آخر شبم پا درد دارم موقع های پریودیم خیلی پا درد میگیرم
پفکمممم عضویت: 1404/09/29 تعداد پست: 4094 برام خ بود نه ورزش نمیکنم اصلا وقتشو ندارم دوتا بچه دارم از صبح تا شب سرپام آخر شبم پا درد دارم موق ... بدنت ضعیفه البته کار خونه و بچه ها هم پا درد میاره
ساراهستم1383 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/12 تعداد پست: 2709 ووی چه چیزا نمی دونستم خطرناکه..منم ۷ روزه س ولی دوس داشتم کمتر باشه مثلا ۵ روز خوبهیه سوال کسایی که ... ن همه نهایت تا ۵۰ سالگی یا ئسته میشیم فقط سید ها شنیدم تا ۶۰ سالگی نمیدونم راسته یا شایعه .دیگه نمیزارم کسی این روح و تنو زخمی کنه🎀✨️🩷
ساراهستم1383 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/12 تعداد پست: 2709 اره خطرناکه..من الان ۴..۵ماهه قرصای ال دی رو ول کردم دیگه نشدم😢۱ماهه بشدت پاهام اززانوبه پایین دردم ... من پریود نشدم ی مدت چای هلکیسه آب گرممخصوصن نشستن جایی ک گرم باشه مثلا تو حموم بخار بمونی باعث میشه جریان خون بهتر بشه زودتر پریودشی .دیگه نمیزارم کسی این روح و تنو زخمی کنه🎀✨️🩷
ساراهستم1383 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/12 تعداد پست: 2709 چند سالته ؟ من سی سالمه با اینکه چندین ساله ورزش میکنمسالم خواری دارمپریودم چند ساله سه روزه شده .ین ... ۲۱ نه من تحرک صفر سالم خوری صفر .دیگه نمیزارم کسی این روح و تنو زخمی کنه🎀✨️🩷
پفکمممم عضویت: 1404/09/29 تعداد پست: 4094 ۲۱ نه من تحرک صفر سالم خوری صفر عزیزم ۲۱ خیلی زوده .حتما برو دکتر من ۲۱ سالم بود ۶ روزه بودم من باز سنم بالاست شاید طبیعی باشه برا شما زوده
شاهزادهجذاب عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 3079 من پریود نشدم ی مدت چای هلکیسه آب گرممخصوصن نشستن جایی ک گرم باشه مثلا تو حموم بخار بمونی باعث میشه ... منم امتحان کنم چای هل..خداکنه بشم خیلی میترسم چون فشارخونم دارم دارومیخورم..یوقت خدانکرده اتفاقی بیفته