بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خواهر من فک نکنم چای بیاره اخه اونم مجرده و بزرگتر شایدم اصلا نباشه تو مراسمن نار ...
ببخشید اشتباه گفتم،خواستگاری رسمی و خانوادگی که اومده بودن داداشم چای داد بله برونم داداشم،بعد که قطعی جواب بله دادم و شیرینی میخوردیم مامانم چای ریخت داد دستم اوردم
عععه چه داداش خوبی من مامانم چای ببره بده پیششون؟ خواستگاری دوبار اومدن؟؟
والا نمیدونم اگه داداشت بیاره بهتره بنظرم،ما رسممون اینه اینجور کارا با پسراس،اما پیشم اومده بود کسی برا اشنایی اولیه میومد خواهرم چای میاورد،ما چون از قبل دوست بودیم و همو میخواستیمو خونواده اونم اوکی بودن همون بار اول رسمی و خونوادگی اومدن و جلسه اشنایی نداشتیم در واقع
خودش گفته چادر بعد شما بلوز شلوار بپوشید بد نمیشه؟ من انشاالله خاستگاریم مانتوی شیک و رنگی میپوشم . میدونم سختی کشیدی چون خودمم الان تو همون شرایطم. انشاالله به مراد دلت برسی. همه چی درست شه
ببین استرس بیخود به خودت وارد نکنا،منم چون برام مهم بودو دوس داشتم بشه کلی استرس الکی داشتم،اما واقعا خبر خاصی نیس،اروم و خونسرد باش،اگرم داداشت حضور داره بگو اون چای بده تو بشین فقط