2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه تاپیکای لو لولی 😐

واقعا ارزش خانم به رنگ و سایز و......؟ 😑

انقدر تو این سایت خود تحقیری و زن ستیزی دیدم

اشباع شدم

دوست ندارم اسم بعضی کاربرا رو تو نوتیف ببینم لطفا لایک و ریپلای نکنن ✅دلایل شخصی هست ✅احترام هر کسی دست خودشه ✅🇮🇷ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷💗ایران من ایران من 🇮🇷💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

ب نظرم اقایون فقط زن خوشخنده دوست دارن کاصلا غر نزنه. حالا اندامی هم جدیدا کلا همه تپل توپر میپسندن ک نظرشون برام مهم نیس من کلی لاغر کرده بودم چ اندامی بهم زده بودم باردار شدم یهویی همسرم گف اخ جوون حالا تپل میشی از سفتی در میای ی لایه گوشت میاد روت دوست دارم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

از اولش معلوم بود اینجور تاپیکا دعوا میشهآقایون هم نمیتونن راحت نظر بدن

آقایون مطمینا حق نظر دادن تو همچین تاپیک رو ندارن چون هر دختری که باهاشون ازدواج کنه و دوست بشه از سر تک تکشون هم زیاده علی الخصوص نسل متعهد الان

ولی تاپیک اصلا نظر شمارو نپرسید اتفاقا نظر خانما راجع به پرنسسای این دوره رو پرسید

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

شوهر من اسکینی دوس داره من بعد ازدواج یکم چاق شده بودم میگفت برو باشگاه ،الان دیگه با دوقلو شیطون پوست استخون شدم همش میگه عالی هستی الان

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
مگه ما برای اونا لاِغر تا تپل هستیم؟نظر اونا کوچک ترین اهمیت ندارهما هرکاری خودمون دوست داشته باشیم ...

تا حدودی آره من شخصا دیگه پنجاه درصد زندگیم بخاطر همسرمه هرکاری میکنم زیباتر باشم تزریق عمل نهااا پوشش آرایش یا حتی رفتار و گفتار حتی هیکلم باب دل همسرمه صورتم تکیده ولی میگم باید پرش کنم