2777
2789

یه کم اکسیدان نمیدونم چی زعفران بود کاکا عو بود چی بود نمیدونم زدم جلو موهام زدم موهات قشنگ شد بود دو سه روز بعد اللن که مشکی انگار در آمده

چرا مشکیی؟ چیکار کنم دوباره بور در بیاد

وای شوهرم متنفر بود از موی مشکی کلا نمیزاشت رنگ کنم میگفت موهات بوره خوشگله خیلی عصبی میشه

درست میشه بچه هااا یا تنها راه کارش رنگه ؟

تو هنوز نیومدی ولی امیدوارم مادری باشم که حسرت قشنگیای دنیا به دلت نمونه قشنگ مامان🎀👶 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکی نیست چون اون رنگی که الان زدی از موی اصلیت خیلی روشت تره فک میکنی موی خودت تیره شده

بعد موی بوری که زیاد روشن نیست وقتی کوتاه باشه درست مشخص نیست، باید صبر کنی موهات بیشتر رشد کنن اون قسمتی که بدون رنگ هست

زن عاقل چه کاری بود که کردی😑😂

وای می خواستم تنوع بشه خراب کردم 😂😂

عسلی طلایی بود پایینش بالاش قهوه ای روشن

تو هنوز نیومدی ولی امیدوارم مادری باشم که حسرت قشنگیای دنیا به دلت نمونه قشنگ مامان🎀👶 

وای می خواستم تنوع بشه خراب کردم 😂😂عسلی طلایی بود پایینش بالاش قهوه ای روشن

وای من جای شوهرت عصبی شدم خداکنه درست بشه حیف موهات 🥲😂😂😂😂

برام دعا میکنید 1405 فرهنگیان قبول بشم ؟!🥺💚

مشکی نیست چون اون رنگی که الان زدی از موی اصلیت خیلی روشت تره فک میکنی موی خودت تیره شدهبعد موی بوری ...

نه جدی مو های خودم خیلی بور بود الان مشکی در آینده انگار زغال خیلی ناراحت شدم

وای من جای شوهرت عصبی شدم خداکنه درست بشه حیف موهات 🥲😂😂😂😂

ارعهه😭😂