2821
2789
خب کلیپ لایک کردن نداره که😁

آخه خیلی طولانیه برا من .احساس میکنم معذبه .بهم گفت از من خوشش میاد همیشه بهم فکر میکنه .ی شب داشتیم چت میکردیم من زود تموم کرد .قرار بود بهش زنگ بزنم نزدم ..اونم هیچی نمیگه .فقط لایک میکنه عکسمو

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یعنی فردا میاد خواستگارییا دوست داره

عزیزم جان من راست میگی با مسخره میکنی .آخه بهم ی بار گفت دوسم داره همیشه بهم فکر میکنه .یه شب داشتیم چت میکردیم من زود تموم کردم گفتم کلاس بزارم .شماره داده بود زنگ نزدم .الان فقط لایک میکنه .به نظرت خورده به ذوقش؟

آخه خیلی طولانیه برا من .احساس میکنم معذبه .بهم گفت از من خوشش میاد همیشه بهم فکر میکنه .ی شب داشتیم ...

آها خب فک میکنه حسش یه طرفس چون هم زود تموم کردی هم زنگ نزدی

بابا الان قدیم نیس پسرا لوس شدن کلاس گذاشتنو بذار کنار😁اگه پسر خوبیه دوسش داری زنگ بزن یا پیام بده

سال ۱۴۰۷ تو کافه های اطراف برج ایفل باهم قهوه خوردیم چقد طعمش فرق داره با تهران...!اوایل سال ۱۴۰۶ پسرم به دنیا اومد فرم لباش کپی آرمین فرم چشاش کپی منه رنگش کپی بابابزرگم خدایا شکرت بابت داشتنشون 🕯🕯🕯🕯

عزیزم جان من راست میگی با مسخره میکنی .آخه بهم ی بار گفت دوسم داره همیشه بهم فکر میکنه .یه شب داشتیم ...

لایک هم خوبه دیگه

امیدوار باش

🚩🇮🇷کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 🇮🇷 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

آخه طبق سلیقه ی اونم میزارم بازم لایک نمیکنه

استوری؟خب میخواد یه تفاوتی بین عکس خودتو کلیپا بذاره دیگه

سال ۱۴۰۷ تو کافه های اطراف برج ایفل باهم قهوه خوردیم چقد طعمش فرق داره با تهران...!اوایل سال ۱۴۰۶ پسرم به دنیا اومد فرم لباش کپی آرمین فرم چشاش کپی منه رنگش کپی بابابزرگم خدایا شکرت بابت داشتنشون 🕯🕯🕯🕯

خب یعنی از من خوشش میاد ؟؟اخه بهم گفت دوسم داره

احتمالش زیاده

🚩🇮🇷کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 🇮🇷 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

خب یعنی از من خوشش میاد ؟؟اخه بهم گفت دوسم داره

خدایاااا بهت گفتهه دوستت داره بازم میپرسی خوشش میاد یا نه؟؟😭😂خوشش میاااد ولی تو جوری رفتار کردی ک فک میکنه تو خوشت نمیاد

احتمالش زیاده

بابا بهم گفت دوسم داره همیشه تو فکرمه ..ی بار چت میکردیم من خاستم مصلا کلاس بزارم زود شب بخیر گفنم ...شماره هم داده بود قرار بود زنگ بزنم زنگ نزدم .فک کنم دودل شده

آها یعنی عکساتو دوست دارم .منم همین کارو میکنم خودم ..ولی تا کی آخه لایک کردن

مگه باهم حرف نزدین؟قرار شد زنگ بزنی نزدی؟خب زنگ بزن

2825
2823
2791
2779
2792