2777
2789

زمان پری بهش بگم من نمیگیرم؟ دخترم دلش نمیشکنه که تنهاست؟ یا یواشکی غذا بخورم؟ میدونه ماجرای پری رو ولی برا روزه یوقت باعث کم شدن اراده اش نمیشه اگ من نگیرم؟ چون معمولا نگاه من میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا خب یواشکی بخوریه چیز شخصیه وقتی یاد بگیره دیگه کاری به کار کسی نداره

من یادمه بچه بودم دلم میشکست که مثلا مادرم یا خواهرام پری میشدن نمیگرفتن ولی اونا روزه خواری هم میکردن😁

عزیزم بچه ها باهوش آن. اگه یکبار ببینتت موقع خوردن تمام اعتقاداتشو بهم میریزی، حالا هی توضیح بده بعدش!!

بگو پریود شدم و نمیتونم روزه بگیرم، جلوش چیزی نخور، سحر و افطار ام باهاش بشین سر سفره، اگه کم آورد یا خسته شد یا خواست مثل تو ۱هفته روزه نگیره، باهاش راه بیا. نذار از دین و روزه متنفر بشه. بچه اس طاقتش کمه با دلش راه بیا. برای منی که ۲۵سالمه ام سخته روزه چه برسه ۹سال۶

نمیشه در اون دوران هم وعده های سحری و افطار رو بخورین فقط؟ در طول روز اگر گشنه یا تشنه شدین کمی دور ...

شیر میدم عزیزم البته دخترم مدرسه میره میتونم در نبودش بخورم روزایی ک تعطیل نیست،

۹ سالشه از همین امیال مکلف شده عزیزم

فقط مواظب باش تو رشد قدش تاثیری نزاره من از همین سن میگرفتم قدم موند رو ۱۴۸موقع از افطار تا سحر خوب به تغذیه برس

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن