2777
2789
عنوان

همسایه بی فرهنگ

210 بازدید | 34 پست

شب تا صبح مهمون میاره خونش صدای آهنگ گوشمون کر میکنه کلی هر هر میکنن میخندن

مجرده و خونه مال خودشه

بعد من دارم پیانو تمرین میکنم با مشت میکوبه به دیوار(دیوار پذیرایی)

با اینکه من دارم تو اتاق تمرین میکنم

خدایااااااااا شفا بده

دلم میخاد برم فحشش بدم مرتیکه 💩

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ما پنج صبح با زنگ آیفون از خواب پریدیم .مهمون همسایه اشتباهی زنگ مارو زدن .آدم چی بگه .مراعات ندارن

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

عایق صدا بگیر بعد هم هر وقت اون ترانه می زاره تو هم با مشت بکوب به دیوار

ببخشید عایق صدا چجوریه ؟ من از صدای جیغ جیغای زن همسایه با تلفنش و صحبتای مدامش با صدای بلند .تو اتاق نمیتونم بخوابم .اصلا خواب نداره پیرزن

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

وای خیلی سخته ما هم خونه قبلیمون یه چند تا مجرد زندگی میکردن تا نصفه شب مهمونی میگرفتن ص ...

🤦♀️بخدا روانیمون کرده

خودش همه غلطی میکنه بعد شوهر من اومده بود اینجارو اجاره کنه پرسیده بود مجردی؟ این ساختمون نباید کسی مجرد باشه 😐برحسب این میگفت ک خونه برا خودشه

ببخشید عایق صدا چجوریه ؟ من از صدای جیغ جیغای زن همسایه با تلفنش و صحبتای مدامش با صدای بلند .تو اتا ...

بزن تو نت انواع مدل هاش هست. به همون دیواری که صدا می ره یا میاد می چسبونی

الهم عجل لولیک الفرج