2777
2789
عنوان

همسایه بی فرهنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 34 پست
عایق صدا بگیر بعد هم هر وقت اون ترانه می زاره تو هم با مشت بکوب به دیوار

خونه برای خودمون نیست :(

بخدا مهمون میاد هر ساعتی که باشه بازم جفتک میندازه

آبرو و عصاب نزاشته برامون

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چی میگن😂

بخدا جوری داد میزنه تموم مکالماتشو میشنوم من .ولی صدای شوهرش اصلا بنده خدا نمیاد .همچی میگه الوووووو ...حال شما پاشو بیا اینجا .هاها هاها .نهارم چیه شامم چیه .کجا بریم چی گرونه چی ارزونه...اصلا نمیشه خوابید تواتاق .۱ شب ساکت میشه .صبحش ۶ بیداره

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

بهش بگو وقتی تو به خودت اجازه میدی شب تا صبح مزاحمت ایجاد کنیمنم اجازه دارم، تمرین کنم

ببخشید ولی خیلی خره

کسی که شب تا صبح درحال خوردن 🍻 این چیزا حالیش نمیشه ک

فقط منتظرم زود موعد تموم بشه از اینجا برم

بزن تو نت انواع مدل هاش هست. به همون دیواری که صدا می ره یا میاد می چسبونی

اها مث کاغذ دیواری مرسی .کاش میدونستم قبل کاغذ بزنیم اونو میزدیم .تازه کاغذ زدیم

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

خونه برای خودمون نیست :(بخدا مهمون میاد هر ساعتی که باشه بازم جفتک میندازه آبرو و عصاب نزاشته برامون

خدا صبرت بده. عایق صدا رو می تونی نچسبونی بعد موقع رفتن با خودت ببری بازم صدا رو کمتر می کنه

یه جور فوم هست که اشکال خاصی داره و صدا رو تو خودش نگه می داره بالاخره هر جا بری لازم داری که صدای پیانو ات بیرون نره

الهم عجل لولیک الفرج

😭وای چقدر رو مخ

رومم نمیشه بهش تذکر بدم .شوهرم میگه زشته بزرگتره .فقط تحمل میکنم .روزایی ک نیستن میرم تو اتاق میخوابم😅

اها مث کاغذ دیواری مرسی .کاش میدونستم قبل کاغذ بزنیم اونو میزدیم .تازه کاغذ زدیم

نه مثل کاغذ نیست یه نوع فوم حالت دار ضخیم هست. فقط بعضی قسمت های ساخت می زنند بزن تو نت ببین

الهم عجل لولیک الفرج

😂😂😂😂ولی خوبه حوصلت سرنمیره پیر زنا چه پرانرژی شدن ما جوونا حوصله نداریم

اره بخدا اینقد سرحاله .نوه اش میاد باهاش بازی میکنه .کلا تن صداش بالاس .من پسرم میگه بیا بازی انگار جونمو میخواد

اره بخدا اینقد سرحاله .نوه اش میاد باهاش بازی میکنه .کلا تنوصداش بالاس .من پسرم میگه بیا بازی انگار ...

خوشبحال نوه هاش

اره بعضیا ذاتا صداشون بلنده

منم حوصله هیچ کاری ندارم بزور به بچه ها درس میدم