2821
2789
عنوان

شروع دوباره تا خوشبختی

30 بازدید | 0 پست

خب بنده 18 سالمه و امسال سال اولمه پشت کنکورم ...سال پیش بخاطر مشکلات زیادی که پیش اومد افسرده شده بودم و رسما هیچی نخوندم و پشت کنکورم که بودم اثراتش هنوز بود و تاموقعی که خودمو جمع کردم شد دی و بهمن ...الان چند روزی هست جدی شروع کردم به خوندن هدفم پزشکیه عاشق این رشتم نه فقط بخاطر کلاس یا درآمد عاشق این رشتم حتی تعهدی هم بیارم با عشق و علاقه کار میکنم اگه خدا بخواد و من بتونم ازون پزشک هایی خواهم شد که به افراد ضعیف و کم توان مالی کمک میکنم نه پزشک هایی که تو پنت هاوس خونشون روزی دوتا بیمار بزور میبینن ...... خلاصه که شروع کردم صد خودمو میزارم قول مردونه میدم به خدا صادقانه تلاش کنم و از خدام کمک میخوام تو این راه دلمو هم قفل میکنم کلیدشم میدم دست خدا ....از امشب هم تا روز کنکور گزارش کارمو اینجا میگم و نتیجه هم هرچی شد خوب یا بد اینجا میگم ..اینجا گزارش میدم چون هم انگیزه میده بهم هم کسیو ندارم فعلا که باهاش حرف بزنم اینجا راحتم و سعی میکنم ساعت مطالعه خیلی بالایی داشته باشم ....نمیگم صد در صد میشه یا نه ولی من تلاشمو میکنم بقیش میسپرم دست خدا ......... تاپیک رو قفل میکنم چون نمیخوام انرژی منفی یسری هارو ببینم ...به امید موفقیت تمام کنکوری های عزیز

2825
2823
2791
2779
2792