2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یه دوست حسود داشتم یه روز فهمید اون یکی دوستمون زمینشو خیلی عالی فروخته دو روز گریه میکرد😕

نه اینجوری نیست به همه چی حسودی کنم در واقعه ارزو بزرگمو اون داره زندگی می کنه حمل یه حسرت همیشه رو دوشمه مخصوصا وقتی یکی می بینم عین رویای منه تپش قلب و.. می گیرم دست خودم نیست بدنم هم بهم می ریزه چه برسه روان

هر کی نردبون خودشو داره حسودی نکنالان ی لیوان آب بخور بگیر بخواب تو همین الانشم خوبی

قربونت ولی بالا گفتم دست خودم نیست می دونم اگه شرایط محیا بود می رسیدم ولی انگار این حسرت تمومی نداره هر بار اسم رتبه دانشگاه و.. می یاد تنم می لرزه ازبس تراپی رفتم اطرافیان حتی خودم قانع کروم خودمو ولی نمیشه بهم می ریزم

قربونت ولی بالا گفتم دست خودم نیست می دونم اگه شرایط محیا بود می رسیدم ولی انگار این حسرت تمومی ندار ...

اگه حسرت داخل زندگیت دانشگاه و رشته مورد علاقت چرا دوباره امتحانی نمیکنی؟

بشین بخون مطمعن باش میشه

ب سن و زمان هم گیر نده

دنیای بیرون از پتو خیلی بی رحمه :)🧸💔✨✨✨✨✨عضو رسمی انجمن H_T_A :)🦢✨