2777
2789

بگین چه رشته ای لطفا

چجوریه کلا؟شرایطش چی بوده یا چی هست؟

خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی !                                                                               زندگی به همین آسانی می گذرد... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دارم واس وکالت میخونم😁

عزیزم ان شاالله قبول شی...میدونم خیلی سخته. 

چجوریه کلا؟شرایطش چی بوده یا چی هست؟

دیگه فرقی نمیکنه چون مهلت ثبتنام تموم شده. 

هیچی دیگه چندتا شهر ازاستانها مثلا یه نفرازشتت رو میخان. سرفصلاروهم معرفی کردن میریمنبع پیدا میکنی میخونی و تمام...

دیگه فرقی نمیکنه چون مهلت ثبتنام تموم شده.  هیچی دیگه چندتا شهر ازاستانها مثلا یه نفرازشتت رو ...

بله میدونم تموم شده فقط خواستم بیشتر بدونم موفق باشی

خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی !                                                                               زندگی به همین آسانی می گذرد... 
من استخدام آزادش رو خبر ندارم از طریق دانشگاه فرهنگیان وارد شدم

جدی؟ چقدرم خوب. دقیقا اون سالی که ما کنکور دادیم تربیت معلم و دبیری رو برداشتن 

دیگه بعدا شنیدم میگفتن دانشاه فرهنگیان هست ولی دقیق نمیدونم به چه صورته . شما رشتت چیه عزیزم؟

من ثبت نام کردم ولی حالشا ندارم بخونم فارق التحصیل دانشگاه آزادم و سهمیه دارم به نظرتون قبول میشم.آخ ...

نمیدونم عزیزم در این مورد 

خب بخون اطلاعات خودت رو بالاببر. من ترسم اینه که نکنه این چیزایی که دارم پراکنده میخونم چیزی نباشه که مدنظر ازمونه. تا حالا هم شرکت نکردم. دیروز رفتم کتاب بگیرم کتاب ازمون استخدامی عمومیش 50 تومن. نگرفتم. دوتادیگه گرفتم شد 42 تومن. ولی خب اینا تستای تالیفی هستن. مال سالای قبل نیست. خیلی نگرانم. خیلی دوس دارم قبول شم. فقطم یه نفر میخاد

نمیدونم عزیزم در این مورد  خب بخون اطلاعات خودت رو بالاببر. من ترسم اینه که نکنه این چیزایی که ...

اینکه میگند یه نفر دروغه بیشتر میگیرند رشته شما چیه؟؟؟ آخه تازه یه ترمه درسم تموم شده حال و حوصله ندارم میخوام شانسکی بزنم

خدایا ب وجودت قسم خیلی تنهام
خواهر من داره میخونه رشته ش زبان انگلیسیه

چه جالب منم رشتم زبانه. کاش خودت میخوندی تا باش تبادل نظر میکردم  

اینکه میگند یه نفر دروغه بیشتر میگیرند رشته شما چیه؟؟؟ آخه تازه یه ترمه درسم تموم شده حال و حوصله ند ...

جدی دروغه؟ عجب!

من زبانه رشتم.

فعلا که خیلی حس اشفتگی دارم

چون تازه هم شروع کردم نمیدونم چی به چیه و منبع مناسب چی هست

خواهر من داره میخونه رشته ش زبان انگلیسیه

عزیزم نمیشه ازشون بپرسی برای درسهای اختصاصی رو چه منابعی حساب کردن.؟ البته اگه زحمت نیستا