2777
2789
عنوان

دیشب داشتم میمردم و شوهرم داشت کتکم میزد و بچم اونطرف گریه میکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 40 پست
شما عجیب تر بودی شاید کلا توهم زدی ؟کبودی داری رو بدنت ؟نورسیدی از شوهرت چرا تورو زد ؟

خوب بخونی میفهمی نگفتم که زد تهدید میکرد که میزنه یا دستشو بالا میآورد که بزنه یا هلم میداد و از اینکارا اون مشت ها هم اونقدر محکم نبود که جاش بمونه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شاید قبل ترها زیاد پیشش از درد و بیماری شکایت و ناله کردی، فکر کرده مثل همیشه است و جدی نگرفته اصلا ...

نه اتفاقا من بمیرم آخ نمیگم

خودش اینطوریه که با یه سرماخوردگی میخوابه

فقط یکم دوران بارداریم واقعا سخت بود که همین آقا اونموقع هم همین رفتارهای غیر انسانی رو با من داشت

چند وقته زایمان کردید؟ چطور دلش اومد وقتی از درد مربوط به زایمان بی تابی، بیاد همچین کاری کنه؟ خیلی ...

۶ ماهه حدودا

آره واقعا منم شک کردم چون همیشه اینطوری نیست ولی گاهی خیلی رفتارهای نابجا داره خودم بیشتر حس میکنم مشکل از روح و روانشه و نیاز به دکتر داره ولی نمیره

شما تازه زایمان کردید ولی انگار ایشون حالات زن زائو دارن 🤐😐

این همیشه زائو بوده تا اونجایی که من یادمه دائم در حال ناز کردن بود و مریضی و من بدبخت همش پرستاریشو کردم و الان اینه دست مزدم

دیگه بهش اهمیت نمیدم

الان گفت جامو بنداز تو سالن میخوابه گفتم خودت برو بیار

بعدش واسه خودم کیک پختم یه تعارف نزدم بهش

۶ ماهه حدودا آره واقعا منم شک کردم چون همیشه اینطوری نیست ولی گاهی خیلی رفتارهای نابجا داره خودم بیش ...

متاسفانه خانواده های ایرانی اختلالات روانی بچه ها را موقع ازدواج مخفی می کنند و فکر می کنند با ازدواج معجزه میشه و فرزندشون درمان میشه.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
۶ ماهه حدودا آره واقعا منم شک کردم چون همیشه اینطوری نیست ولی گاهی خیلی رفتارهای نابجا داره خودم بیش ...

تازه شیش ماهه زایمان کردی اینجوری کرده باهات؟؟؟

خوبه برای اینکه بچه اونو به دنیا بیاری این همه درد میکشی

مردک بیشعور

ʟɪᴠᴇ ʙʏ ʏᴏᴜʀ ᴏᴡɴ ʟᴀᴡ