بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یکمتوضیحش مفصله اگه تونستی سرچ کن درمورد مزاج شناسی علم فوق العادیه خیلی کمکمی کنه.اما درکل بعضی غذاها و خوراکیا باعث میشن خون غلیظ و سرد بشه و حالت بی حوصلگی فکرو خیال شکاکی و اثرات دیگه داره.مثل افراط تو خوردن قهوه یا غذاهای فست فودی.یه مدت سیب و انار شیرین زیاد بخور.چای به ....باید خوراکیای خونسازو مقوی بخوری
چون میترسی ، اگه الان شروع نکنی تا آخر همینجوری میره کنکور ، ارشد ، دکتری ، و.... ، از نشدن میترسی چون تنها راه نجاتتو اون راه میبینی ، آدما وقتی رو چیزی سرمایه گزاری میکنن نسبت بهش ترس زیادتری دارن ، الان تو ۳۰۰ میلیون مثلا داشته باشی و باید با این یه کار راه بندازی دیوونه میشی نمیدونی چیکار کنی اخرشم هیچی ! از روزی یه ساعت شروع کن عادت کنی ، دومیش هم اینه که شرایط محیط ات رو عوض کنی بیشتر بری کتابخونه با آدمای درسخون بیشتر معاشرت کنی ، با آدمایی که همش در حال وقت تلف کردنن بپری مثل اونا میشی ، یه میوه سالم پیش میوه گندیده بمونه اونم میگنده آدمای اطرافتو خوب انتخاب کن و اینارو یادت بمونه کاش اینارو یکی به من میگفت زمانی ...
اره واقعا میترسمتنهاراه نجاتمم درسهراستش من اینارومیدونم ولی عجیب مقاومت دارم دربرابر تلاش نکردن
باید با ترس بخونی چاره نیس منتظر نباش ترسه بریزه بعد شروع کنی چون نمیره ، ساعت بندی کن از ۴ ساعت شروع کن بگو مثلا ۴۰ دیقه میخونم ده دیقه فقط سرگرمی ، تا بشه ۴ ساعت ، خودتم میدونم میدونی ولی خوب باید شروع کنی ، یه ساعتم بخونی غنیمته ، کتابای جوراجورم بذار کنار یه کتابو که مهمه اون ساعت اختصاص بده یه مبحث انتخاب کن،شروع کن بعد یه هفته دستت میاد چیکار کنی ، مغزت از ناشناخته میترسه درس خوندنو تهدید،میبینه چون آیندت بهش وابستس
با اومدن به سایت داری از استرسات فرار میکنی دوپامین میده به مغزت ، بی حس میشی اعتیاد همینه با گیم گوشی اینستا آهنگ و ... منم دوران کنکورم همش مشکل اعتیاد داشتم تشنه بودم بیشتر بمونم بعد که دوره استرس میگذشت دیگع مهم نبود امتحانات و کنکور میدیدم چقدر حوصله سربره اون چیزایی که اعتیاد داشتم ، داری ترستو اینطوری تخلیه میکنی من الانم اینطوری هنوزم اینکارو میکنم ولی سن که میگذره دیگه روش تخلیه استرس عوض میشع