2777
2789

تازه تو یه ساختمونه واحدا کلا جداست اینم کلا هفته ای یکی دوبار میره اونجا گریه میکرد میگفت شوهرم دائم خونه ننشه از سرکار میاد مستقیم اول میره اونجا با اینکه طبقه اول منم میگفت گاهی تا دوشب اونجاست میگه روزی چندبار میره اونجا . هرچی میگم صبر کن درست میشه میگه نمیشه چهارساله ازدواج کرده میگه خواهرزادشم همش خونه ماست اخه اینم شد دلیل طلاق هرچی صحبت کردم منصرفش کنم نشد

کاربر اقا درخواست نده❕باشد بار دیگر که عشق به سراغم می آید ، امن باشد ،صادق باشد ، آرامش داشته باشد و دلم را قرص کند 💔🖤

میگم از اول نباید قبول میکردی برس میگه منو گولم زد گفت یه برا یه سال میریم الان چهارشاله اونجان

کاربر اقا درخواست نده❕باشد بار دیگر که عشق به سراغم می آید ، امن باشد ،صادق باشد ، آرامش داشته باشد و دلم را قرص کند 💔🖤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم دخالت نکن شما جا اون نیستی گلم حتما خیلی اذیت میش

دخالت نکردم خودش درد و دل میکنه منم نخواستم زندگیش خراب شه وابسته اون شوهره میدونم طلاق بگیره هم باز مغر منو میخوره