2777
2789

من خیلی اشتباه کردم رفتم شنیون و بدتر اینکه رفتم کلی لوازم هم خریدم با اینکه از نظر مالی تو فشار هستیم ..زدم دیوار اونایی که عروسی دارن رایگان انجام میدم کسی نیومد حالا ماه رمضون هم اینجا عروسی نیست آیا ۶۰۰ بدم مدل دوتا شنیون بزنم پیج اینستاگرام درست کنم یانه صبر کنم بعد عید شاید مشتری یا رایگان تونستم پیدا کنم

(خواهشاً پیشنهاد فامیل همسایه اینارو ندین ) هیچکدوم هیچکس هیچکس نشده نتونستن

کاربری دست دو نفر هست ....خدایا کمکم کن من بجز تو کسیو ندارم...💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

صبر کن بعد از عید مشتری رایگان بگیر

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

کدوم شهری؟ کاش تهران بودی خودممیومدم

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

نه سیسی 600 خیلی باسن سوزیه

مامان؟ بشین رو کله مامانت مدل بزن

رو کله مانکن تمرین کن این 600تومن 600تومن هاتو بده یه کله مانکن الیاف جنس خوووب بگیر رنگ طبیعی شکلاتی

روش مدل بزن

وزن شروع 3 بهمن = 82 وزن هدف 30 اسفند= 75 وزن هدف 30 فروردین= 70 🎉 به خودم قول دادم♥️