2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم ۱۵۵ ۱۹

اخیی حالا منم چند ماه دیگه 19 سالم میشه ولییی خیلی بیبی فیسم قدمم کوتاهه هیچکس باورش نمیشه فکر میکنن راهنماییم تا هنوز مدرسه میرم🥲😂

لطفا اگه تفکرتون با من فرق داره تو تاپیکام اظهار نظر نکنید و پیام های منو ریپلی نکنید مجبور نیستید چون من اصلا از معاشرت کردن با ادم هایی ک منو روی حالت دفاع قرار میدن( دفاع از عقایدم از حقوق من و و اندیشه هام و... ) لذت نمیبرم

اخیی حالا منم چند ماه دیگه 19 سالم میشه ولییی خیلی بیبی فیسم قدمم کوتاهه هیچکس باورش نمیشه فکر میکنن ...

منم بیبی فیس هستم همه فکر می کنند ۱۳/۱۴ سالمه قد کوتاه هم که هستم و قیافه ام بچه گانه هست 😂😂

این جلو جلو ذوق کنی کنسله هم نامردیه من دوست دارم جلو جلو ذوق کنم شبا راجبش فکر کنم و توروخدا کنسل نشه 🥺

منم بیبی فیس هستم همه فکر می کنند ۱۳/۱۴ سالمه قد کوتاه هم که هستم و قیافه ام بچه گانه هست 😂😂

دقیقا هم بده هم خوب 😂🥲

لطفا اگه تفکرتون با من فرق داره تو تاپیکام اظهار نظر نکنید و پیام های منو ریپلی نکنید مجبور نیستید چون من اصلا از معاشرت کردن با ادم هایی ک منو روی حالت دفاع قرار میدن( دفاع از عقایدم از حقوق من و و اندیشه هام و... ) لذت نمیبرم

2825
2823
2791
2779
2792