2777
2789
یاس اصلا واسشون مهم نیست 

وا خب باید بچه ها بخوان اینایی که عکسشون هست باید از خانم تهرانی بخوان که شاکی شه یا خودشون تک تک شکایت کنن ولی خانم تهراتی هم یجورایی مسئوله درسته کاربرا خودشون عکس گذاشتن ولی یا خانم تهرانی باید از اول تو مقررات میزد که عکس گذاشتن ممنوعه یا به نحوی امنیت رو تامین میکرد یا حداقل الان باید شکایت کنه نمیشه که بشینه دست رو دست بزاره

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااااای بچه ها عکس ایگوانا و النا و حسنکم و کلی کاربرای طفلک دیگه ام هست متأسفانه

چققققد پست فطرت این مردوقیح،خدا کنه پیگیر شن بچه ها

حالا به خودشون بگیم یا نه؟؟😐😢

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
وا خب باید بچه ها بخوان اینایی که عکسشون هست باید از خانم تهرانی بخوان که شاکی شه یا خودشون تک تک شک ...

درست میگی ولی الان چندباره که این کارو تکرار کرده ولی هیچ کاری نکردن این نشون میده که مهم نیست واسشون یه دلیل میارن که کاربرا نباید عکس بزارن که دیگه توجیه کنن کسی بهشون چیزی نگه 

چه کسی حال مرا غیر (خدا) خوب کند...                            
توي اون سايت نريد بچه اينجوري بازديد از اون سايت زياد ميشه تا گوگل سرچ كنيد مياد بالا 

چی بزنم بیاد؟

همسرم فرشادم 👨‍ دخترکم سلینم 👸 عاشق دوتاتونم 👈👨👸‌👉 دوست دارم سه تامون رو👈👨‍👩‍👧👉
درست میگی ولی الان چندباره که این کارو تکرار کرده ولی هیچ کاری نکردن این نشون میده که مهم نیست واسشو ...

بدحور عصبی شدم هرچند عکس نزاشتم هیچوقت ولی خیلی بی در وپیکر شده دیگه😐😐وقتشه خانم تهرانی بیاد خودش با بچه ها حرف بزنه پیگیر شه و نتیجه رو اعلام کنه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

باشه اعلانا زیاد بود متوحه نشدم نه عزیزم عکست نیست🌹

کاربری قبلی ام هست 😢😢😢

همسرم فرشادم 👨‍ دخترکم سلینم 👸 عاشق دوتاتونم 👈👨👸‌👉 دوست دارم سه تامون رو👈👨‍👩‍👧👉
منم همینطور 😞 ولی اون طور که من خوندم این کاربرا عکسشون بود سوفیا ۱۳۷۸ نازبانو۲۲۲ مامان بزرگ گیتی ...

ميشه نگاه كني واسه منم هست 

خواهش ميكنم ازتون دارم از ترس ميميرم😔😔😔