2777
2789
عنوان

حالم خیلی گرفتست بچه ها

217 بازدید | 25 پست

ما وضع مالمون خوب نیست اجاره نشین نیستیما ولی تو خورد و خوراک و شیر خشک بچمون موندیم.شوهرم ادم خوبیه اهل خداست نماز خونه با لیسانس عمران درب و پنجره سازی کار میکنه جونم ب نفس کشیدنش بنده ولی نمیدونم چی شده ک حس میکنم این زندگی حق ما نبود احساس افسردگی میکنم بچه ها بچم همش پنج ماهشه میگن روزی دست خداست پس روزی ما بندهاش کو؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا سوال منم همینه.ما هم شرایط شمارو داریم.با این تفاوت که خونه ی مادرم هستیم.باز خدارو سکر کن خونه خودتی.ما نمیتونیم مستقل سیم هنوز.با 1 بچه 1 ساله.شوهر منم عمران خونده.

پول عزیز خیلی دوستت دارم و همیشه منتظرتم😍😍

عزیز دلم الان همه مشکل دارن ..خدا از باعث و بانیش نگذره اینهمه زحمت و دانشگاه رفتن آخرشم هیچی به هیچی ... خداروشکر که زندگی شما و همسرتون پر از عشق و امیده  خداروشکر که از نظر معنوی و احساسی مشگلی نداری اینا هم آرزوی خیلیاست ... پولم مهمه ولی به زودی این روزای سختتون تموم میشه به امید اون بالایی❤❤❤❤

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

شوهر منم خیلی اهل قرآن و نمازاول وقت و روزه س.ولی نمیدونم چرا وضع مالیمون خوب نمیشه.با اینکه دو شغله داریم کار میکنیم.ولی روز بروز بدتر میشیم که بهتر نمیشیم.همش بد میاریم.😟😞

یه مامان ۲۷ساله...مامان ۳تا وروجک

الان همه اینجورین بامدرک داران کارهای یدی انجام میدن خدارو شکر کن سالمه همین که کنارش میخندی ودوستش داری خودش خیلیه اینو بدون خیلیا منتظر لطف خدان که بهشون یه کوچلو بده یاشوهر سالم و کاری 

بچه بودیم غم بود اما کم بود  

عزیزدلم خداروشکر کن زیاد خودتو اذیت نکن منم شوهرم کار چوب انجام میده یه نی نی ۸ ماهه دارم اتفاقا من تو چادرم اصلا خونه ندارم نون شب و این چیزام حلال احمر تا حدودی میده ولی بازم زندگیمو دوس دارم

پسرقشنگم زودتر بیا من و بابا و هستی کوچولو منتظر اومدنت هستیم هیمن مامان😍😗......
خواهرام هر دوتاشون کارمندن شوهراشون هم همینطور اونا رو که میبینم چ کارا واسه بچشون میکنن بخاطر محمدم ...

خدا نکنه عزیزم.امیدت به خدا باشه.مامان بزرگم میگف زندگی مث چرخ و فلک میمونه ی موقع میبینی از اون پایین خدا میارت بالای بالا.این حس و مشکل تو برای همه هست.پس خودتو اذیت نکن

🌹