2777
2789

بچه ها مجبورم خیلی وقت ها جلو شوهر نقش آدم های خوب رو بازی کنم دیگه از خودم خسته شدم شوهرم عاشق منه زندگی مون آروم و بی دردسره ولی خانوادش خیلی وقتا کارهایی میکنن که حرص منو در میارن اما چون میدونم که همسرم چقدررر  رو خانوادش حساسه مجبورم همه چیز رو تو دلم بریزم و اعتراض نکنم وبرعکس نقش آدم های مهربون و بیخیال رو بازی کنم ...فقط برای حفظ زندگیم .

باید چیکار کنم   

سرم همیشه بالاست، چون بالای سرم خداست  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کم کم بگو به شوهرت چون اینجوری نابود میشی

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.

منم ابدا ب همسرم نمیگم 

اما خودم ب وقتش حسابشونو میرسم توام همین کارو کن😁

دوستای عزیزم میشه برای حل مشکلم هرجور ک دلتون میخواد دعا کنید؟منم دعاتون میکنم ب هرچی که میخواید برسید😍

واقعا چقدر خوب ک میتونی... آفرین.جدی میگم

ولی با مهربونی و بدونه غر، ب شوهرت گاهی اوقات بگو تا بدونه خانواده ش بدجنسن

به زودی این تیکر به یه تیکره واااقعی تبدیل میشه 😍💃

راست میگی خیلی سخته من یکی رو سراغ دارم که دقیقا همینجوریه شوهره خیلی رو خانوادش حساسه 

میشه برام یه صلوات بفرستین واقعا توی یه مسئله سختی گیر کردم که نیاز به دعای خیرتون دارم الهی از خدا هر چی میخواین بهتون بده ممنون عشقولیا 

باید خیلی آروم و تو فضای دور از عصبانیت به شوهرت بگی. تو خودت نریز.

عیب و آزار خانوادشو اصطلاحا ساندویچ کن و بش تحویل بده. 

یعنی بدیه خانوادشو میون دو تا خوبی های خونوادش بپیچ و بش بگو مثلا بگو آره خونوادت خیلی خوبن که اینو گفتن یا فلان کارو کردن من مادرتو مثل مادر خودم دوست دارم ولی از فلان حرف یا فلان کار ناراحت شدم اگه مامان بابای خودمم بودن ناراحت میشدم فرقی نداره که