2777
2789
عنوان

مشکل با شوهر

459 بازدید | 42 پست

احساس میکنم دیگه نمیتونم ادامه بدم

شوهرم به راحتی منو شخصیتمو دلمو غرورمو میشکنه

حتی رعایت اینک باردارم هم نمیکنه. سرهرچیز کوچیکی عصبانی میشه  و قاطی میکنه...همیشه هم منو مقصر میدونه ولی من همیشه سکوت میکنم

جواب توهیناشو نمیدم. با اینکه خودش مقصره من همیشه واسه اشتی پیش قدم میشم چند ساعت بعدش

ب یاد ندارم حتی یکبار خودش پیشقدم شده باشه عذر خواهی کنه بخاطر توهیناش. ب یاد ندارم وختی بخاطر رفتاراش گریه میکنم حتی یکبار منو اروم کرده باشه. من کلن هیجده سالمه چهارماه از عروسیم گذشته و دوماهه و نیمه باردارم.

خسته شدم...

دیشب طبق معمول هرچی دلش خواس سر یه چیز کوچیک گفت از ناراحتی دل درد بدی گرفتم گذاش رف بیرون حتی ب صدای ناله هامـنیومد ببینه چمه. بعد اینک اومد گفتم دارمـمیمیرم گف ب جهنم تقصیر خودته میخاسی گریه نکنی.....😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا.عزیزم سعی کن تا جایی که میتونی آتودستش نده به خاطر بارداریت میگم که تشنج ایجاد نشه

طرف نوشته بود آمریکا مریخ رو فتح کرده، ما هنوز فکر اینیم با پای چپ بریم دستشویی یا راست! خواستم بگم دانشمند بزرگ هسته ای شهید شهریاری با پای چپ می‌رفت دستشویی، انگشتر عقیق هم دستش داشت و نماز شب هم میخوند، مشکل بسیار مهمی مانند غنی سازی ۲۰ درصد اورانیوم رو هم یک تنه حل کرد🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷مشکل از پای چپ و راست نیست رفیق،مشکل از مغزهای پوسیده عاشقان غرب هست، یعنی آنهایی که هیچ هنر و خدمتی برای کشور نداشتند جز خود تحقیری و...(از خودت بپرس تو برای پیشرفت کشورت چیکار کردی)!********تو مکن تهدیدم از کشتن که من/تشنه ی زارم به خون خویشتن/گر بریزد خون من آن دوست رو/پای کوبان جان برافشانم بر او/رقص و جولان بر سر میدان کنند/رقص اندر خون خود مردان کنند/چون رهند از دست خود دستی زنند/چون جهند از نقص خود رقصی ‌کنند(به یاد سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و تمام شهدای این مرز و بوم)

خب عزیزم چرا تو سن کم ازدواج کردی و فورا بچه دارشدی.. الانم که نمیشه کاریش کرد زندگیت شکل گرفته و از دریچه محبت و دوستی با همسرت برو جلو چون اول راهی باید به مردا محبت کرد و احترام گذاشت تا رگ خوابشونو بدست بیاری اصلا تو بحث و جدل بی احترامی نکن و جواب نده باهاش حرف بزن و دوست شو باهاش تا زندگیت بهم نریزه چون خیلی شرایط خاصی داری هم کم سن هم باردار. موفق باشی

وای چه بی رحم البته شوهر منم تو دعواها حال من براش مهم نبود ولی بعدش مشیمون میشد میمد جلو معذرت خواهی میکرد.عزیزم تویکم زود حامله شدی ولی حالا دیگه اشکال نداره حرص نخور باید سعی کنی روش اثربزاری تادست ازین اخلاقا برداره 

اخی عزیزم تو بارداری بخاطر بچه ات سعی کن کمتربه مسائل فکر کنی

منم مشکل تورو دارم خودمومریض کردم باغصه خوردن،سعی کن زیاد به حرفاش اهمیت ندی بعدهم همیشه عادتش نده که شمابری عذرخواهی کنی چون اینجوری هیچوقت پی نمیبره که اشتباه کرده

اللّهمَ اَرِنی الطّلْعة الرّشیدَه

خداییش تو نی نی سایت یه چیزایی ادم می بینه که روزی ۱۰۰۰بار خداروشکر میکنم که شوهرم اینجور مشکلاتی رو نداره .

اصلا نمیتونم تصور کنم حامله باشم بعد شوهرم اینجور باهام برخورد کنه. 

خدا صبرت بده عزیزم 

هییییس!! نی نی سایتی ها  فریاد نمی زنند!😒😏