2777
2789
عنوان

مشکل با شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 42 پست

عزیزم غصه نخور،بیشتر مردا همینن،منم خودم گاهی وقتا یاد کارای شوعرم میفتم حالو اعصابم میریزه بهم ....ان شاءالله که سر عقل بیاد شوهرت و متوجه اشنباهش بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمم ۲۵سالشه. دوران نامزدیم ک خانوادش خون ب جیگرم کردن عیدم اومدن خونمون هرچی دلشون خواس گفتن من کارم ب بیمارستان کشید. من خعلی ادم زود رنجیم فوری مریض میشم. الان ی مدته قطع رابطه کردیم

من دیشب واقعا دلم شکست نمیتونسم بمونم تو اون خونه. من تنهایی خوابم نمیبره دوبار رفتم پیشش بخوابم اما گف برو سرجات تو لیاقت نداری. واقعا نمیدونم چرا اینجور گف. حتی کسیو ندارم ک دوروز برم خونش بمونم 

من دیشب واقعا دلم شکست نمیتونسم بمونم تو اون خونه. من تنهایی خوابم نمیبره دوبار رفتم پیشش بخوابم اما ...

واااای عزیزم یکم ناز بیار خودتو کوچیک نکن.اخی گناه بجای اینکه معذرت بخواد...

اللّهمَ اَرِنی الطّلْعة الرّشیدَه

من ادم کینه ای نیسم ادم ضعیفی ام نیسم قهر کنم بزارم برم. ولی صبر ادم حدی داره

انقد دوسش دارم با اینکه هی پسم میزنه باز میرم سراغش. طاقت نمیارم قهر باشه باهام

من ادم کینه ای نیسم ادم ضعیفی ام نیسم قهر کنم بزارم برم. ولی صبر ادم حدی داره انقد دوسش دارم با این ...

خیلی اشتباه میکنی پشیمون میشی

ایقد محلش نده تا اون طاقت نداشته باشه

خدایا شکرت*