2821
2789

اره

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مرسی که به هم جنساتون اینقدر لطف دارید شما عزیزم

عزیزم من ادم رک و صادق ایم، چیزی که واقعیت باشه رو میگم من خودم دکترم و میدونم گفتن واقعیت در هر موضوعی بهترین نتیجه رو داره، مثل شما میتونم الکی بیام چرت و پرت بگم نهه وایی عزیزم سنت کمه زوده برا ازدواج برو عشق و حال کن، ولی واقعیت اینه دیره ، دخترا به طور میانگین تو سن ۲۴ سالگی ازدواج میکنن ۲۸ دیره

عزیزم من ادم رک و صادق ایم، چیزی که واقعیت باشه رو میگم من خودم دکترم و میدونم گفتن واقعیت در هر موض ...

اگه ناراحت نمیشی بگم خانواده من و اطرافیانم دخترا همه بالای ۳۰ ازدواج میکنن اکثرا و بسیار موفق و خوشبختن 🤝

رها هستم....تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش 💫🫂ازتبادل نظر خوش حال میشم... ولی اگه جوابتون رو ندادم از دوحالت خارج نیست یا ندیدم پیامتون رو پیشاپیش عذر میخوام🤍یا تو تایپک آنلاینم و جوابتون رو نمیدم یعنی حتی لایق تبادل نظر نیستید....🌱🦋عرب ملک غزه کجا من کجا ؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا ؟هزاران چو لبنان و آن و این فدای یک خشت ایران زمین 🦋🌱🤍

عزیزم من ادم رک و صادق ایم، چیزی که واقعیت باشه رو میگم من خودم دکترم و میدونم گفتن واقعیت در هر موض ...

بسه توجیه نکنید ۲۸ اصلا سن بالایی نیست اتفاقا سن خیلی خوبیه

گاهی اوقات هنگ میکنم از حرف بعضی از هم جنسام و افکارشون این حرفا به ضرر تک تک زن ها ،مادر ها و دختر هاست

نرود میخ آهنین در سنگ

بلاخره با این حرفاتون یه روزی یکی به خودتم ممکنه بگه سن بالا بعد متوجه میشید این همون افکاریه که خودتون به جامعه تزریق کردید

برام دعا کنید لطفا دعا شما یه چیز دیگست

از نطر سنی اوکی هستین استارتر بقیه ملاک هارو ولی نگفتی

رها هستم....تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش 💫🫂ازتبادل نظر خوش حال میشم... ولی اگه جوابتون رو ندادم از دوحالت خارج نیست یا ندیدم پیامتون رو پیشاپیش عذر میخوام🤍یا تو تایپک آنلاینم و جوابتون رو نمیدم یعنی حتی لایق تبادل نظر نیستید....🌱🦋عرب ملک غزه کجا من کجا ؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا ؟هزاران چو لبنان و آن و این فدای یک خشت ایران زمین 🦋🌱🤍

اینکه دست بزن داره؟

خوب کنسله اگه دست بزن داره

اگه ناراحت نمیشی بگم خانواده من و اطرافیانم دخترا همه بالای ۳۰ ازدواج میکنن اکثرا و بسیار موفق و خوش ...

از میانگین و زمان درستش دیر تره، ربطی به خوشبختی و بدبختی ام نداره

بسه توجیه نکنید ۲۸ اصلا سن بالایی نیست اتفاقا سن خیلی خوبیهگاهی اوقات هنگ میکنم از حرف بعضی از هم جن ...

من که تات یکی دو سال دیگه ازدواج میکنم جوجو😂۲۸ دیره برو از هرجا میخوای تحقیق کن ، تو تحقیقاتم ننوشتن وااای عزیزم ۲۸ زودهه هنوز جوونییی🤣

2825
2823
2791
2779
2792