2821
2789
عنوان

از زبون خواهرم می‌نویسم

434 بازدید | 9 پست

خواهرم خیلی تو زندگیش تنهایی و بی پناهی و سختی کشید

دانشگاه راه دور به فاصله بیست ساعت

سالی یکبار میومد خونه میرفت کار دانشجویی

تا اینکه آزمون استخدامی بعد از چند سال قبول شد و رفت سرکار

از سن هفده سالگی همش یا دانشگاه بود یا سر کار خوابگاه های شهرای دور

هر وقت میومد خونه

پدرم برادرام کتکش میزدن پول ازش میگرفتن

گذشت و خواهرم سی و سه سالش شد

حالا هم کارمند رسمی هم خداروشکر پس انداز و جهیزیه هم خودش خرید حتی میوه های عقدشو شامشون هم خواهرم داد تا مشکلی واسه ازدواجش پیش نیاد

حالا که رفت تو زندگی شوهرش هم هیچجا پشتش نیست

یه دونه روسری برا خواهرم تا حالا نخریده

تو کار خونه کمک نمیکنه

دایم منتظری خواهرم یه اعتراضی بهش بکنه فوری زنگ میزنه ب همه فامیلا خودش و ما ابرو خواهرمو می..

ماشین داره ولی حاضر نیست تا یه دکتری یا سرکاری خواهرمو برسونه

خواهرم خیلی مظلوم و ساکت و مهربونه همیشه ب کل خانوادش احترام میزاشت ولی رفت پشت سر خواهرم پیش خانوادش کلی غیبتش کرد حتی پیامهای تو دعواشون نشون همه داد

حالا هم خواهرم میگه من باهات دیگه خونه هیچکدوم از داداشا و آبجیات نمیام چون نشستی پشت سرم غیبت کردی

آبجیای گلم ب حرمت این ماه عزیزکه پیش رومونه میشه برای حاجتی که تو دلم دارم یه صلوات بفرستین و یه آمین از ته دلتون بگید التماستون میکنم ۱ اسفند من باید ب حاجتم برسم اخه ب باباجونم قول دادم توروخدا هر کی صلوات فرستاد و آمین گفت لایک کنه بدونم ۴۰ نفر میشه 😭😭🙏🙏🙏

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خواهرانه یه حرفی میزنم به خواهرت بزن

دختری که خانواده حامی نداره همین که اسم یه مرد تو شناسنامش رفته توی این مملکت زن کش، بره خداروشکر بکنه، خدا خیلی دوسش داشته چون ممکن بود مثل من انقدر بمونه تا سرش کامل سفید بشه، سریع دوتا بچه بیاره که دلیل زندگیش باشن

خواجگان حرمسرا درخواست ندید، ریپلای هم نکنید، تو تاپیکام هم نیاید، اگه اشتباها ریپتون کردم حواسم نبوده خواجه ای به دول نداشتت ببخش رو ریپ مجدد نکن

بنظرتون خواهرم چیکار کنه روش نمیشه هم بره دنبال طلاق

کلا عادت کرده به تحقیر شدن از سمت مرد جماعت ؟؟؟مگه طلاق شرمندگی و خجالت داره که روش نمیشه ؟؟

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

خواهرانه یه حرفی میزنم به خواهرت بزندختری که خانواده حامی نداره همین که اسم یه مرد تو شناسنامش رفته ...

آره راست میگی اون دوتا بچه رو هم بدبخت کنه .فکر کردی شوهر کردن باید به هر قیمتی باشه .به قیمت خورد شدن شخصیت خودت و بچه هات تا ابد که فقطط یه اسم شوهررررر تو شناسنامه باشه ؟؟!

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

آره راست میگی اون دوتا بچه رو هم بدبخت کنه .فکر کردی شوهر کردن باید به هر قیمتی باشه .به قیمت خورد ش ...

خیلی دلم میخاد تو یه لحظه شوهر و بچه هاتو توی این سن یهویی از دست بدی ببینم صبح چه جوری از خواب بیدار میشی، آدم تا وقتی یه نعمتی رو داره قدرشو نمیدونه متاسفانه

خواجگان حرمسرا درخواست ندید، ریپلای هم نکنید، تو تاپیکام هم نیاید، اگه اشتباها ریپتون کردم حواسم نبوده خواجه ای به دول نداشتت ببخش رو ریپ مجدد نکن

خیلی دلم میخاد تو یه لحظه شوهر و بچه هاتو توی این سن یهویی از دست بدی ببینم صبح چه جوری از خواب بیدا ...

گ.اولا که لال بگیری انشالله ..دوماه

آره خب .اینکه شوهر و بچه هاتو تو تصادف و زلزله از دست بدی خیلی فرق داره با اینکه با یه آدم احمققق ازدواج کنی و دوتا توله هم پس بندازی و اونها رو هم شریک حماقت خودت کنی و فکر کنی خب الان جمع احمق ها تکمیل شد .خدا رو شکر که شوهرررررکردم و چشم فامیلو کوررر کردم با شوهر اعجوبه م 🤣😏😏

گ.اولا که لال بگیری انشالله ..دوماه آره خب .اینکه شوهر و بچه هاتو تو تصادف و زلزله از دست بدی خیلی ف ...

من بت توهین نکردم فقط دعوتت کردم یه سناریو ساختگی رو چند ثانیه تجربه بکنی که برات انقدر سخت بود که یه پاراگراف توهین کردی، حالا بهتر متوجه شدی که برای خانمی که خانواده حامی نداره تحریک به جدایی نکنی اونم فقط بخاطر اینکه شوهرش پشت سرش حرف زده

2825
2823
2791
2779
2792