doctormz مدیر استارتر عضویت: 1404/11/20 تعداد پست: 134 عنوان کنکوری ها سوالی دارید در خدمتم ♥️🌱 40 بازدید | 8 پست بفرماییدبرای برنامه ریزی نیاز به کمک داشتین پیام بزارید فعلا اکانت اصلی تعلیقه/مشاور کنکور و دانشجوی پزشکی هستم✨🌱 1404/11/29 | 19:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
wtin عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 96 عزیزم شما میدونید با دیپلم تجربی میشه کنکور انسانی داد یا نه؟ آیا لذت در آغوش کشیدن یک گربه را تجربه کردید ؟؟ لطفا اگر کتاب های درسی انسانی رو دارید و نمیخواید یا کسی رو میشناسید که داره به من بگید . ممنون میشم🤍
هلن۱۳۸۱ عضویت: 1398/07/16 تعداد پست: 4999 عزیزم شما میدونید با دیپلم تجربی میشه کنکور انسانی داد یا نه؟ میشه ولی باید ترمیم معدل کنی باید قبلش بری اموزش پرورش شنبه برو اموزش پرورش
wtin عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 96 میشه ولی باید ترمیم معدل کنی باید قبلش بری اموزش پرورش شنبه برو اموزش پرورش مرسی اخه تو اینترنت نوشته بود فقط در مهر ماه میشه درخواست دیپلم مجدد داد و با دیپلم تجربی نمیشه انسانی کنکور داد🧐 آیا لذت در آغوش کشیدن یک گربه را تجربه کردید ؟؟ لطفا اگر کتاب های درسی انسانی رو دارید و نمیخواید یا کسی رو میشناسید که داره به من بگید . ممنون میشم🤍
هلن۱۳۸۱ عضویت: 1398/07/16 تعداد پست: 4999 مرسی اخه تو اینترنت نوشته بود فقط در مهر ماه میشه درخواست دیپلم مجدد داد و با دیپلم تجربی نمیشه انسا ... نه حتما شنبه برو اموزش پرورش
wtin عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 96 نه حتما شنبه برو اموزش پرورش چشم مرسی از وقتتون🤍🤍 آیا لذت در آغوش کشیدن یک گربه را تجربه کردید ؟؟ لطفا اگر کتاب های درسی انسانی رو دارید و نمیخواید یا کسی رو میشناسید که داره به من بگید . ممنون میشم🤍
doctormz مدیر استارتر عضویت: 1404/11/20 تعداد پست: 134 ماه رمضون چطوری درس بخونم شبها بخونی روزها بخوابی به روش جغدی 😃 فعلا اکانت اصلی تعلیقه/مشاور کنکور و دانشجوی پزشکی هستم✨🌱