2777
2789
عنوان

ممکنه حامله باشم

87 بازدید | 11 پست

بچها من باید همین روزا پریود میشدم ولی دو سه روزیه منتظرم و نشدم زعفرونم خوردم و نشدم اخه هروقت زعفرون میخورم یک دو سه میاد

بعد کمرم یک جوری درد میکنه ک بعد رابطه درد میگیره سسته کامل نمیدونم میفهمید یا نه انگاری از درون خالیه بدنم

رابطه هام محافظت شده بود ولی بازم میگم شاید از دست شوهرم در اومده اخه جلوگیریمون طبیعیه

ممکنه حامله باشم؟ برم بیبی بخرم؟

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 

ببخشید عزیزم منم سوالمو بپرسم

کاش به منم بگن

ممکنه با پیش آب با اینکه اورژانسی خوردی باردار شی؟

یا اینکه این ماه پریود نشدم مال همون قرصه؟

میان ما و شما دریایی از خون فاصله است.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه بگیم نخرنمیری نمیخری؟

نه نمیخرم

اخه حس میکنم جوگیر شدم خواستم ببینم علائمشو دارم یا نه

اخه رابطه هام محافظت شده بود یک صدم درصد احتمال میدم ولی نمیدونم چرا این یک صدم درصد اینقدر پررنگ شده تو ذهنم

همش حس میکنم بچه است

ببخشید عزیزم منم سوالمو بپرسمکاش به منم بگن ممکنه با پیش آب با اینکه اورژانسی خوردی باردار شی؟یا این ...

نه ممکن نیست حامله شی

اره احتمالا

جلوگیری طبیعی دیگه چیه😕 مگه تو کدون قرن زندگی میکنید این همه اطلاع رسانی میکنن که جلوگیری های دیگ استفاده کنید باز طبیعی .... اگه قصد حاملگی نداشتی واقعا به فکر یه جلوگیری دیگ باش

جلوگیری طبیعی دیگه چیه😕 مگه تو کدون قرن زندگی میکنید این همه اطلاع رسانی میکنن که جلوگیری های دیگ ا ...

قرص بهم نمیسازه

کان ام به شوهرم نمیسازه و نمیزاره

دیگه چیزی نمیمونه

بچه ندارم ابودی نمیزارن واسم

قرص بهم نمیسازه کان ام به شوهرم نمیسازه و نمیزاره دیگه چیزی نمیمونه بچه ندارم ابودی نمیزارن واسم

قرص که اصن سالی دوبار بیشتر نباید اورژانسی بخوری کان خارجی بگیرین از این خیلی نازکا ن حساسیت زان ن حس میشن

قرص که اصن سالی دوبار بیشتر نباید اورژانسی بخوری کان خارجی بگیرین از این خیلی نازکا ن حساسیت زان ن ح ...

احساس خشکی یا درد نمیکنی؟ من با کان یکم احساس خیلی بدی دارم

البته به علت عفونت درحالت عادی ام دردم میگیره و کلا خشکم ولی خب با کان دردش ده برابره

احساس خشکی یا درد نمیکنی؟ من با کان یکم احساس خیلی بدی دارم البته به علت عفونت درحالت عادی ام دردم م ...

احتمالا خشکی واژن داری یا لوبریکانت استفاده کن یا از کان هایی استفاده کن که لوبریکانت دارن