2777
2789
عنوان

دلیل عفونت قارچی واژن چیه

240 بازدید | 30 پست

سلام  کسی میدونه دلیلش چیه که بعضی از خانوما عفونت قارچی واژن میگیرن؟ درصورتیکه خیلی بهداشت رو هم رعایت میکنن... البته من قبلا ی بار گرفتم که خوب شدم الان بعد از یکسال باز سروکلش پیدا شده،البته چند روز پیش هم لکه بینی داشتم ب مدت دوروز که سریع خوب شدم و مقدارش زیاد نبود،یعنی ممکنه برا عفونت باشه؟! 

خدایا شکرت😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ولی مجردم چند ساله ب کسی هم نگفتم دکترم نگفتم گاهی وقتا زرده سوزش و خارش هم دارم

منم خجالت میکشم دکتر برم😐😐الان پنیرام رفتن

فقط گاهی خارش دارم

گاهی هم ترشحم زیاده

تاپیک قطره چکونی زدی واست گزارش میزنم😊وقتی احترام نمیذاری انتظار احترامم نداشته باش
منم ولی مجردم چند ساله ب کسی هم نگفتم دکترم نگفتم گاهی وقتا زرده سوزش و خارش هم دارم

واس منم گاهی زرد هس 

اصن واسمم مهم نیس😕😕

تاپیک قطره چکونی زدی واست گزارش میزنم😊وقتی احترام نمیذاری انتظار احترامم نداشته باش