2777
2789
عنوان

دلیل عفونت قارچی واژن چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 30 پست
از لباس زیرت هم ممکنه باشه...باید همیشه تمیز و از جنس نخ باشه...زیاد هم نباید تنگ باشه که باعث تجمع ...

من همیشه لباس زیرم خشکه نخی هم هس... ی مدت دستمال توالت استفاده کردم بنظرت ممکنه برا اون باشه؟

خدایا شکرت😍
اره منم گاهی وقتا بهتر میشه گاهی وقتا بدتر 

ولی الا لباس زیر نمیپوشم دیگ

فقط بیرون بخوام برم میپوشم

تو خونه هم پیراهن میپوشم

خعلی حس خوبیه  

تاپیک قطره چکونی زدی واست گزارش میزنم😊وقتی احترام نمیذاری انتظار احترامم نداشته باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همیشه لباس زیرم خشکه نخی هم هس... ی مدت دستمال توالت استفاده کردم بنظرت ممکنه برا اون باشه؟

میگن دستمالم زیاد بکشی خوب نیس

پووووف

خانما چقدر گرفتاری دارن اخه😐

تاپیک قطره چکونی زدی واست گزارش میزنم😊وقتی احترام نمیذاری انتظار احترامم نداشته باش
با جوش شیرین بشورید  اگه قارچع

میخوام دلیلشو پیدا کنم....ایا احتمال داره برا بارداری باشه؟ البته من باردار نیستم یعنی شک دارم که هستم یانه

خدایا شکرت😍
میخوام دلیلشو پیدا کنم....ایا احتمال داره برا بارداری باشه؟ البته من باردار نیستم یعنی شک دارم که هس ...

ن بابا

بارداری چیه

من مجردم قارچم دارم😕😕

دلیلش خعلی چیزاس

تغییر فصل

نوع لباس

غذاها

تمیز نبودن

میخوام دلیلشو پیدا کنم....ایا احتمال داره برا بارداری باشه؟ البته من باردار نیستم یعنی شک دارم که هس ...

نه به بارداری ربطی نداره 

من خیلی لین طوری میشم مخصوصا در دوران بارداری دکتر گفت به خاطر ترشح زیاد 

التماس دعا
عه بعد شلوارت کثیف نمیشه 😮

پیراهن میپوشم تو خونه دیگ

فقط موقع خواب ی شلوارک نخی نازک پام میکنم😂😂😂

پیراهن میپوشم تو خونه دیگ فقط موقع خواب ی شلوارک نخی نازک پام میکنم😂😂😂

خب حتمن کمه مال زیاده همه جا ها کثیف میشه نوار بهداشتی میذاره

خودت رو جای من بذار و ببین...حالم از حال کی خراب تره...