بگو بره شرکت ولی کنارش درسشم ادامه بده البته که ادامه تحصیل تو این دوره زمونه واجب و ضروریه ولی واقعا همسرتم بیراه نگفته تو ایران درس خیلی به درد نمیخوره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
درس خوندنو با این دیدگاه که حتما از طریقش بره سر کار نبینید با این دیدگاه بهش نگا کنید که درک و شعور سطح سواد و اطلاعات خوده فرد میره بالا و آدم متشخص و دانایی میشه در آینده
عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
واقعا خوشابحالتون تبریک میگم ، چون همسرتون خیلی مرد عاقل و فهمیده ای هست ، توی ایران حرف اول و اخر رو پول میزنه ، الان پسر خواهرم کارشناسی ارشد گرفته دربدر دنبال کاره ، ده بار تا حالا گفته چه غلطی کردم رفتم دنبال درس ، برفرض گیرش بیاد چقدر مگه حقوق بهش میدن ، اخرش رفت پیش برادرش که توکار صادرات انواع سنگ عقیق تراش نخورده هست ، برادرش فقط تا کلاس دوم راهنمایی خونده ولی بیاوببین زندگیشو ، سواد فقط در حد خواندن و نوشتن و ضرب و تقسیم و جمع و منها بلد باشی ، والسلام