بگو بره شرکت ولی کنارش درسشم ادامه بده البته که ادامه تحصیل تو این دوره زمونه واجب و ضروریه ولی واقعا همسرتم بیراه نگفته تو ایران درس خیلی به درد نمیخوره
درس خوندنو با این دیدگاه که حتما از طریقش بره سر کار نبینید با این دیدگاه بهش نگا کنید که درک و شعور سطح سواد و اطلاعات خوده فرد میره بالا و آدم متشخص و دانایی میشه در آینده
عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
واقعا خوشابحالتون تبریک میگم ، چون همسرتون خیلی مرد عاقل و فهمیده ای هست ، توی ایران حرف اول و اخر رو پول میزنه ، الان پسر خواهرم کارشناسی ارشد گرفته دربدر دنبال کاره ، ده بار تا حالا گفته چه غلطی کردم رفتم دنبال درس ، برفرض گیرش بیاد چقدر مگه حقوق بهش میدن ، اخرش رفت پیش برادرش که توکار صادرات انواع سنگ عقیق تراش نخورده هست ، برادرش فقط تا کلاس دوم راهنمایی خونده ولی بیاوببین زندگیشو ، سواد فقط در حد خواندن و نوشتن و ضرب و تقسیم و جمع و منها بلد باشی ، والسلام