حورا_خانم مدیر استارتر عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 4213 عنوان بابام میگه برو حسابداری 😭 106 بازدید | 14 پست بعد من تجربی رو ول کردم برا فرهنگیان زبان میخونم(همونم البته زیاد نمیخونم همش میگه برو حسابداری بیا پیش خودمون کار کنبعد من فکر نکنم قبول شم 🥲 از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند،من چنانم که محال است کسی درک کند...! درخواست ندین لطفا، قبول نمیکنم 1404/11/29 | 13:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dontkonwtired عضویت: 1404/05/08 تعداد پست: 899 همیشه از علاقه زیاد بقیه به فرهنگیان تعجب کردم -سپهر من کجایی بابا؟ -یه ۲۰۷ مشکی -کودک ۲ ساله علی محمدصادقی -دخترم دکتر بود ، سوختم -مامان ، باباییه ، باباییه
توتفرنگی_خانوم عضویت: 1404/04/16 تعداد پست: 2300 بابات شغلش مربوطه ب حسابداری؟اگه اره بروحسابداری بخون ک ایندت تضمینهبابای من شغلش ساختمونیه انقدر دلم میخواست عمران بخونم🗿که با شغل اون مرتبط باشه یک ریسمان فکندی بردیم بر بلندی ،من درهوا معلق آن ریسمان گسسته. |کوروش بزرگ👑|
مامان_حسین_و_علی عضویت: 1402/07/07 تعداد پست: 19267 کنار پدرت جای پیشرفت بیشتری داری به نظرم . بازم ببین بیشتر به چی علاقه داری یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم
حورا_خانم مدیر استارتر عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 4213 همیشه از علاقه زیاد بقیه به فرهنگیان تعجب کردم من واقعا معلم زبان بودن رو دوس دارم اگه نرم فرهنگیان هم از طریق کلاس زبانم معلم میشم منتها فرهنگیان از دانشجویی حقوق میدن و این نکته مثبتشه از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند،من چنانم که محال است کسی درک کند...! درخواست ندین لطفا، قبول نمیکنم
حورا_خانم مدیر استارتر عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 4213 بابات شغلش مربوطه ب حسابداری؟اگه اره بروحسابداری بخون ک ایندت تضمینهبابای من شغلش ساختمونیه انقدر دل ... نه نمایشگاهیه میگه برو حسابداری بیا دفتر دار خودمون شو🥲🥲🥲بعد من فقط میخوام درس بخونم از اینا دور شم😂😂😂🫠 از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند،من چنانم که محال است کسی درک کند...! درخواست ندین لطفا، قبول نمیکنم
حورا_خانم مدیر استارتر عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 4213 برو حسابداری پیامنور آزاد بدون کنکور میگیرن حتی آخه زبان فرهنگیان هم نشم دولتی قبول میشم البته شاید دولتی راه دور بیوفتم از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند،من چنانم که محال است کسی درک کند...! درخواست ندین لطفا، قبول نمیکنم
توتفرنگی_خانوم عضویت: 1404/04/16 تعداد پست: 2300 نه نمایشگاهیه میگه برو حسابداری بیا دفتر دار خودمون شو🥲🥲🥲بعد من فقط میخوام درس بخونم از اینا دور ... دیوونه ای دخترنمیدونم والا چی بگممنطقی نیست کارت😂🚶🏼 یک ریسمان فکندی بردیم بر بلندی ،من درهوا معلق آن ریسمان گسسته. |کوروش بزرگ👑|
حورا_خانم مدیر استارتر عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 4213 دیوونه ای دخترنمیدونم والا چی بگممنطقی نیست کارت😂🚶🏼 یعنی به نظرت حتما برم حسابداری؟🥲🥲🥲🥲🫠 از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند،من چنانم که محال است کسی درک کند...! درخواست ندین لطفا، قبول نمیکنم
توتفرنگی_خانوم عضویت: 1404/04/16 تعداد پست: 2300 یعنی به نظرت حتما برم حسابداری؟🥲🥲🥲🥲🫠 من جات بودم صد درصد میرفتم حسابداری تو نمایشگاه بابات کار کنی خیلی پرستیژ داره یک ریسمان فکندی بردیم بر بلندی ،من درهوا معلق آن ریسمان گسسته. |کوروش بزرگ👑|
حورا_خانم مدیر استارتر عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 4213 من جات بودم صد درصد میرفتم حسابداری تو نمایشگاه بابات کار کنی خیلی پرستیژ داره که اینطور باید یه تاپیک دیگه بزنم نظر بقیه رم بپرسممرسیییی💙💙💙 از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند،من چنانم که محال است کسی درک کند...! درخواست ندین لطفا، قبول نمیکنم
dontkonwtired عضویت: 1404/05/08 تعداد پست: 899 من واقعا معلم زبان بودن رو دوس دارم اگه نرم فرهنگیان هم از طریق کلاس زبانم معلم میشم منتها فرهنگیان ... چه فایده با ۳۰ سال سابقه نهایتا ۲۲ بدنحق معلم ها داره پایمال میشه چون حقوق کمی میگیرن -سپهر من کجایی بابا؟ -یه ۲۰۷ مشکی -کودک ۲ ساله علی محمدصادقی -دخترم دکتر بود ، سوختم -مامان ، باباییه ، باباییه
zar_sgh عضویت: 1404/11/28 تعداد پست: 26 واقعا الان حسابداری خیلی رشته پرکاریه من اگه برمیگشتم عقب حسابداری میخوندم همه جا براش کار هست اما باید توی این رشته خبره باشی و مهارت هات بالا باشه.