بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
فقط همينكارو ميكني ؟ ديروزم يكي از بچه ها بهم گفت، با بقره و رقيه شرعي اينارو گ ...
من خیلی اذیت میشدم خیلی ایه 33سوره الرحمن و هفتاد بار به اب خوندم و خوردم و ریختم تو خونه از اون شب کمتر میاد سراغم فعلا با سوره بقره و رقیه شرعی ضعیف شده
من يه مدت يه دعانويس يه سري اعمالو گفت ك انجام دادم خيلي خوب شدم باز پريشب اومد ...
واقعاااا؟اندام جنسیش و مثه ی مرد حس میکردی؟یکم واضح بگو،مال من فقط رو صورتم خم میشه مثل نوازش،وقتی میاد تو تنم کل بدنم مور مور میشه حرفاشم فقط به ذهنم القا میکنه،تو چه جوری میشی تو رو قران مواظب باش
اره اون سوره رحمن رو امروز خوندم اعمالشو انجام دادم
خوب کردی از اون ابم نگه دار قبل خواب بپاش تو اتاق،من سه روزه دارم نماز میخونم دیشب تو خواب ی لحظه ی مرد زشت و دیدم که با سر کج و صورت ناراحت داشت نگام میکرد انگار از نماز خوندم و گوش دادن من به رقیه شرعی ناراحت بود،گلم اگه اندام جنسیش و حس میکنی که من نمیدونم چه جوری،پس اوضاع وخیمه،تا میتونی صوت سوره بقره رو بذار.قیافش چه شکلیه؟تو بیداری این چیزا رو حس میکنی؟من وقتی میخابم بدنم قفل میشه بعد اون میاد